Frans Bureau voor Toerisme

Bij het Frans Bureau voor Toerisme kun je terecht voor alle toeristische informatie over Frankrijk. Het verkeersbureau helpt je graag om de ideale vakantie voor jouw klant samen te stellen. Op deze Ecademy vind je alle informatie over verschillende regio's in Frankrijk, populaire vakantiethema's, golf, overzeese gebiedsdelen, vervoer naar Frankrijk en alles over wintersportmogelijkheden. Bekijk ook de sales manuals, tips en filmpjes op ons YouTube-kanaal, om de klant te inspireren.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 weken geleden

Win een wintersportverblijf in Val Cenis!

Zelf nog even gauw naar de sneeuw? Of alvast een verblijf plannen voor volgend seizoen?

Ervaar nu zelf hoe leuk een wintersport in Frankrijk kan zijn. In samenwerking met France Montagnes en Val Cenis verloten wij een heerlijk wintersportverblijf van een week in Val Cenis voor 2 personen in een accommodatie inclusief 6-daagse skipassen. Neem een duik in de wintersport informatie, beantwoord onderstaande vragen en wie weet zoef jij straks de piste af in Val Cenis. Meedoen kan tot 20 maart 2019.

Wat weet jij over Val Cenis? Klik hier om mee te doen aan de winactie, en vul de antwoorden in op 4 vragen over Val Cenis. 

Alles over Frankrijk
In Frankrijk geniet jouw klant van een relatief lang wintersportseizoen en is er een ruime keuze aan mogelijkheden. Wil jouw klant naar een gezellig dorp of zo vanuit het appartement de piste op skiën? Wat is er te doen voor niet-skiërs? Hoe reist jouw klant het snelst naar de Franse Alpen? Waar wordt skiles in het Nederlands gegeven? En hoe bestel je de handige wintersportkaart en bekijk je de sales manual?

Alle praktische informatie over wintersport in Frankrijk vind je onder het kopje ‘wintersport’ van onze Ecademy.

De 29 belangrijkste wintersportplaatsen staan in de spotlight onder het kopje ‘wintersportplaatsen’ met uitleg over de plaats, het laatste nieuws, tips, handige informatie en  evenementen. Zo zie je gelijk welke plaats aan de wensen van jouw klant voldoet.

Voorwaarden prijs: de prijs is niet overdraagbaar en kan worden gebruikt in 2018-2019 of in 2019-2020, op basis van beschikbaarheid en kan niet worden gebruikt tijdens de Franse wintersportvakanties (t/m 9 maart 2019 en 8 februari t/m 8 maart 2020)

 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn