Frans Bureau voor Toerisme

Bij het Frans Bureau voor Toerisme kun je terecht voor alle toeristische informatie over Frankrijk. Het verkeersbureau helpt je graag om de ideale vakantie voor jouw klant samen te stellen. Op deze Ecademy vind je alle informatie over verschillende regio's in Frankrijk, populaire vakantiethema's, golf, overzeese gebiedsdelen, vervoer naar Frankrijk en alles over wintersportmogelijkheden. Bekijk ook de sales manuals, tips en filmpjes op ons YouTube-kanaal, om de klant te inspireren.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

Club skioorden

De skidorpen die behoren tot het label ‘Skioord Club’ zijn moderne skidorpen die garant staan voor gemak, vermaak en een bruisend nachtleven.

Een aantal wintersportplaatsen in Frankrijk ontwikkelde zich in de loop der jaren als Club skioord. Zij hebben zich op sportief gebied weten te onderscheiden en bieden veel meer activiteiten dan skiën alleen, hebben een moderne uitstraling, bieden de wintersporter alle gemakken waarbij alles binnen handbereik is en springen er daarbij uit wat uitgaansmogelijkheden betreft.

In deze skioorden kan je klant uiteraard uitstekend skiën, maar wat ze onderscheid van anderen zijn de talloze recreatie- en uitgaansmogelijkheden. Vooral ’s avonds en ’s nachts wordt er in deze wintersportplaatsen veel georganiseerd en kan de wintersporter zich tot in de late uurtjes vermaken.

Wintersport voor niet skiërs en snowboarders
Ook de klant die niet van plan is ski’s of een snowboard onder te binden, kan alsnog volop genieten van andere activiteiten in de sneeuw: een tochtje in de arrenslee, een wandeling in de bergen onder leiding van een berggids of een off the road tocht op speciale sneeuwschoenen. Zoekt je klant liever de grenzen op? De dapperen onder ons kunnen in de Clubdorpen o.a. een duik onder het ijs nemen, een bevroren waterval beklimmen, bobsleeën of parapenten.

 

bobsleigh © Steeve ROCHE - Fotolia.com

Vermaak buiten de sneeuw
Sportief vermaak vinden je klanten in deze wintersportplaatsen ook volop buiten de sneeuw: tennissen, zwemmen, squashen of aan de zwier op de ijsbaan. Maar ook heerlijk ontspannen in de hammam of sauna, lekker winkelen en zien of gezien worden op één van de vele terrassen.

Gemak
Daarbij is alles in de Club skioorden op geringe afstand gelegen: of het nu de supermarkt of de pistes betreft, alles ligt dichtbij de accommodaties. Dus geen shuttlebus om ’s ochtends vroeg naar je skilessen te gaan of ver lopen met al je boodschappentassen.

Wintersportplaatsen – club skioorden
De volgende wintersportplaatsen vallen onder het label ‘Skidorp Club’: Avoriaz, Ax les Thermes, Ceillac en Queyras, Isola2000, La Norma, Le Corbier, Le Queyras, Les Arcs Bourg St Maurice, Les Karellis, Les Menuires, Les Orres, Montclar, Orcières Merlette 1850, Tignes en Valmeinier.

  

Orcières Evenement© Baron Bodin

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn