Frans Bureau voor Toerisme

Bij het Frans Bureau voor Toerisme kun je terecht voor alle toeristische informatie over Frankrijk. Het verkeersbureau helpt je graag om de ideale vakantie voor jouw klant samen te stellen. Op deze Ecademy vind je alle informatie over verschillende regio's in Frankrijk, populaire vakantiethema's, golf, overzeese gebiedsdelen, vervoer naar Frankrijk en alles over wintersportmogelijkheden. Bekijk ook de sales manuals, tips en filmpjes op ons YouTube-kanaal, om de klant te inspireren.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

Kuuroorden

 

3425t

Skiën of activiteiten ondernemen in de frisse berglucht is natuurlijk al erg verkwikkend, maar in Frankrijk zijn er een aantal wintersportplaatsen die nog gezonder voor je zijn! 

Wanneer een wintersportvakantie voor je klant synoniem is voor ontspanning, kies dan voor de wintersportplaatsen met het label ‘Kuuroordplaats’. Hier zijn namelijk, naast de gebruikelijke wintersportactiviteiten, mogelijkheden om te genieten van wellnessbehandelingen, zoals een bezoekje aan een spa, een massagebehandeling of een middag vertoeven in de hammam.

Voor diegenen die op zoek zijn naar gezondheidsbehandelingen, zijn de warmwaterbronnen uitermate geschikt. Waar beter dan in de bergen kun je profijt hebben van de helende en verzachtende werking van natuurlijke bronnen!

 

Wintersportplaatsen

In de volgende wintersportplaatsen worden o.a. kuren in warmwaterbronnen aangeboden: Ax les Thermes, Brides-les-Bains, Grand Tourmalet, Le Mont-Dore, Peyragudes, Pralognan la Vanoise, Saint-François Longchamp, Saint-Gervais Mont-Blanc, Saint-Lary Soulan, Serre-Chevalier Vallée.

 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn