Frans Bureau voor Toerisme

Bij het Frans Bureau voor Toerisme kun je terecht voor alle toeristische informatie over Frankrijk. Het verkeersbureau helpt je graag om de ideale vakantie voor jouw klant samen te stellen. Op deze Ecademy vind je alle informatie over verschillende regio's in Frankrijk, populaire vakantiethema's, golf, overzeese gebiedsdelen, vervoer naar Frankrijk en alles over wintersportmogelijkheden. Bekijk ook de sales manuals, tips en filmpjes op ons YouTube-kanaal, om de klant te inspireren.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

Top of the French Alps

Onder het label Top of the French Alps vallen de belangrijkste wintersportplaatsen in Frankrijk. Deze beschikken over de grootste en voornaamste skigebieden, hebben keuze uit zeer veel activiteiten, goed ingerichte skivoorzieningen, overnachtingsmogelijkheden, volop restaurants en organiseren vele internationale evenementen. Dit alles om te voldoen aan de strenge eisen en de hoge verwachtingen van wintersporters.

Wat mag je klant verwachten van de wintersportplaatsen die onder dit label vallen?

• Internationale luchthavens en treinstations in de buurt van en goede en regelmatige transferverbindingen naar de wintersportplaatsen.

• Er worden meerdere talen gesproken in de hotels, cafés, restaurants, bij de skiliften en in de VVV-kantoren. Ook is de website en informatie in meerdere talen beschikbaar.

• Veel aaneengesloten pistes en skidomeinen, moderne liften en sneeuwkanonnen, goede pistes voor beginners en zelfs thematische pistes voor families.

• Er is een ruime keuze uit verschillende accommodaties. Zoals charmehotels, appartementen en catered chalets.

• Talloze mogelijkheden voor niet-skiërs zoals bioscopen, bowlingcentra, nachtclubs en schaatsbanen. Maar ook andere sportieve activiteiten zoals paragliden, autoracen op het ijs, een hondensledetocht etc.

• Sportieve en culturele evenementen zoals exposities, concerten en demonstraties.

• Gastronomische diversiteit: zowel lokale als internationale specialiteiten en zelfs sterrenrestaurants.

Wintersportplaatsen Top of the French Alps

De volgende wintersportplaatsen vallen onder het label Top of the French Alps : Alpe d’Huez, Courchevel, La Clusaz, La Plagne, Le Grand Bornand, Les 2 Alpes, Les Arcs Bourg-Saint-Maurice, Les Gets, Les Menuires, Megève, Méribel, Morzine, Serre Chevalier, Tignes, Val d’Isère, Val Thorens.

© Thomas Hytte 

 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn