The Great American West

IDAHO - MONTANA - NORTH DAKOTA - WYOMING - SOUTH DAKOTA

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

 

 

GO WEST!

De vijf staten Wyoming, Montana, Idaho, South Dakota en North Dakota hebben hun krachten gebundeld als 'The Great American West'. Een terechte benaming aangezien je in dit deel van Amerika veel terug kan vinden van het culturele erfgoed van de native indianen, de fascinerende historie van pioniers op ontdekkingstocht en de echte Wild West avonturen van cowboys. Hier worden majestueuze nationale parken als Yellowstone National Park en Glacier National Park afgewisseld met historische monumenten zoals Mount Rushmore National Memorial en de mooiste autoroutes door de hoge Rocky Mountains, zoals de Beartooth Highway. 

The Great American West biedt een onvergetelijke en veelzijdige vakantie voor je klanten, of het nu een avontuurlijk koppel of een gezin met jonge kinderen betreft. We vertellen je graag over de mogelijkheden!

 

 

 

Laatste toevoegingen:

In de prijzen met The Great American West

Hoera, Rachel en Janet zijn in de prijzen gevallen! Door deelname aan de cursus 'The Great American West' ontvangen zij een leuke goodiebag. Van harte gefeliciteerd!  De volgende twee reispro's hebben gewonnen: Rachel Sewalt-Krooder, Allround Reisadviseuse bij VakantieXperts Janet van(...)
Lees verder

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elk kwartaal het laatste nieuws over de staten Wyoming, Montana, Idaho, South Dakota en North Dakota! Schrijf je hier in! 
Lees verder

Merkwaardige bezienswaardigheden in The Great American West

De meeste mensen zijn bekend met de iconische bezienswaardigheden van The Great American West, zoals Mount Rushmore en Yellowstone National Park. Maar de kleine pareltjes en eigenaardigheden die deel uitmaken van het alledaagse leven van de locals, zien de meeste(...)
Lees verder

Winnaars van The Great American West

Ben jij de volgende?
Door deelname aan de cursus over The Great American West maak je elke maand kans op het winnen van een goodiebag. Afgelopen maand hebben de volgende reisprofessionals deze leuke prijs gewonnen: Nele Hendrickx - Product Manager bij Joker Reizen Mike Krol - Reisspecialist bij TUI Van harte(...)
Lees verder

The Great American West maakt winnaars juni bekend!

HOERA
Elke maand maak je kans op het winnen van een goodiebag door de cursus over The Great American West te maken. Afgelopen maand zijn Joeri Delbaere (Product Manager Individual Tours USA & Canada bij Joker Reizen in België) en Benjamin Zung (Reservation Agent) als beste deelnemers uit de(...)
Lees verder