The Great American West

IDAHO - MONTANA - NORTH DAKOTA - WYOMING - SOUTH DAKOTA

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

 

 

GO WEST!

De vijf staten Wyoming, Montana, Idaho, South Dakota en North Dakota hebben hun krachten gebundeld als 'The Great American West'. Een terechte benaming aangezien je in dit deel van Amerika veel terug kan vinden van het culturele erfgoed van de native indianen, de fascinerende historie van pioniers op ontdekkingstocht en de echte Wild West avonturen van cowboys. Hier worden majestueuze nationale parken als Yellowstone National Park en Glacier National Park afgewisseld met historische monumenten zoals Mount Rushmore National Memorial en de mooiste autoroutes door de hoge Rocky Mountains, zoals de Beartooth Highway. 

The Great American West biedt een onvergetelijke en veelzijdige vakantie voor je klanten, of het nu een avontuurlijk koppel of een gezin met jonge kinderen betreft. We vertellen je graag over de mogelijkheden!

 

 

 

Laatste toevoegingen:

Weer twee winnaars bekend!

GEFELICITEERD!
Twee cursisten hebben zich goed verdiept in The Great American West en ontvangen hierdoor een welverdiende goodiebag vol leuks uit de USA. Gefeliciteerd! Jerversina van Ravestein van Personal Touch Travel en Ling Chan van United Travel - SparkLing One waren de beste deelnemers aan de cursus in(...)
Lees verder

Lokale smaken in Yellowstone National Park

Een hapje eten in Yellowstone National Park betekent steeds vaker dat alle staten uit The Great American West op je bord liggen. Forel uit de rivieren van Idaho, een mals stukje bizonvlees uit North en South Dakota of een smaakvol geitenkaasje uit Montana. De restaurants in het park volgen een(...)
Lees verder

Te voet en te fiets in Denver

In downtown Denver is het echt niet nodig om de auto in te stappen! Het centrum is ingericht op voetgangers en (heel veel) fietsers met kilometers aan voet- en fietspaden. Mocht dit toch niets voor jou zijn, dan kan je ook kiezen voor de elektrisch aangedreven 16th Street MallRide bus, die je(...)
Lees verder

Bierbrouwers met passie in Bismarck, North Dakota

Bij Laughing Sun Brewery in North Dakota beschouwen ze hun bierbrouwsels als een synergie tussen de lokale gemeenschap, waar iedereen de vruchten van plukt. Het bier smaakt naar North Dakota, omdat het er groeit. Letterlijk! De gerst en tarwe, die gebruikt worden voor de biertjes 'Shallow Mud'(...)
Lees verder

Tiny house glamping in Glacier, Montana

De tiny houses van ROAM Beyond zijn gemaakt van duurzame en ecovriendelijke materialen. Je vindt ze midden in de indrukwekkende Rocky Mountains, vlakbij Glacier National Park in het noorden van Montana. Weg van de bewoonde wereld en het outdoor avontuur is om de hoek! De cabins hebben(...)
Lees verder