The Great American West

IDAHO - MONTANA - NORTH DAKOTA - WYOMING - SOUTH DAKOTA

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

 

 

GO WEST!

De vijf staten Wyoming, Montana, Idaho, South Dakota en North Dakota hebben hun krachten gebundeld als 'The Great American West'. Een terechte benaming aangezien je in dit deel van Amerika veel terug kan vinden van het culturele erfgoed van de native indianen, de fascinerende historie van pioniers op ontdekkingstocht en de echte Wild West avonturen van cowboys. Hier worden majestueuze nationale parken als Yellowstone National Park en Glacier National Park afgewisseld met historische monumenten zoals Mount Rushmore National Memorial en de mooiste autoroutes door de hoge Rocky Mountains, zoals de Beartooth Highway. 

The Great American West biedt een onvergetelijke en veelzijdige vakantie voor je klanten, of het nu een avontuurlijk koppel of een gezin met jonge kinderen betreft. We vertellen je graag over de mogelijkheden!

 

 

 

Laatste toevoegingen:

The Great American West maakt winnaars juni bekend!

HOERA
Elke maand maak je kans op het winnen van een goodiebag door de cursus over The Great American West te maken. Afgelopen maand zijn Joeri Delbaere (Product Manager Individual Tours USA & Canada bij Joker Reizen in België) en Benjamin Zung (Reservation Agent) als beste deelnemers uit de(...)
Lees verder

Eropuit in The Great American West

Aankomende evenementen
We komen met z'n allen langzamerhand uit de wereldwijde pandemie, en de Verenigde Staten lopen daarbij voorop. Dit betekent dat de bijzondere festivals en evenementen die uniek zijn voor The Great American West ook weer een plek innemen in het leven van de locals én de bezoekers. Dat is(...)
Lees verder

We mogen weer twee mensen heel blij maken!

Maandwinnaars bekend
Welke highlights mogen écht niet ontbreken aan een reisvoorstel door The Great American West? Judith van Ee (studente aan Hogeschool InHolland) en Jeanine Muller (reisadviseuze bij Asialink Holidays) hebben het ontdekt door middel van de cursus op TravEcademy plus daarbij een leuke goodiebag(...)
Lees verder

Winnaars The Great American West bekend!

Wie de nieuwe winaars van de actie van The Great American West zijn? Door de cursus over dit gebied succesvol af te ronden, hebben twee reisprofessionals een leuke goodiebag gewonnen. Congratulations! Nonja Schuijffel, mobiele reisagent bij TUI At Home en Margot Kappel, officemanager bij Tioga(...)
Lees verder

Weer twee winnaars bekend!

GEFELICITEERD!
Twee cursisten hebben zich goed verdiept in The Great American West en ontvangen hierdoor een welverdiende goodiebag vol leuks uit de USA. Gefeliciteerd! Jerversina van Ravestein van Personal Touch Travel en Ling Chan van United Travel - SparkLing One waren de beste deelnemers aan de cursus in(...)
Lees verder