The Great American West

IDAHO - MONTANA - NORTH DAKOTA - WYOMING - SOUTH DAKOTA

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

 

 

GO WEST!

De vijf staten Wyoming, Montana, Idaho, South Dakota en North Dakota hebben hun krachten gebundeld als 'The Great American West'. Een terechte benaming aangezien je in dit deel van Amerika veel terug kan vinden van het culturele erfgoed van de native indianen, de fascinerende historie van pioniers op ontdekkingstocht en de echte Wild West avonturen van cowboys. Hier worden majestueuze nationale parken als Yellowstone National Park en Glacier National Park afgewisseld met historische monumenten zoals Mount Rushmore National Memorial en de mooiste autoroutes door de hoge Rocky Mountains, zoals de Beartooth Highway. 

The Great American West biedt een onvergetelijke en veelzijdige vakantie voor je klanten, of het nu een avontuurlijk koppel of een gezin met jonge kinderen betreft. We vertellen je graag over de mogelijkheden!

 

 

 

Laatste toevoegingen:

Sfeervol Red Lodge in Montana

The Great American West
Genesteld onder de Beartooth Mountains vind je het charmante plaatsje Red Lodge. Met minder dan 2500 inwoners meng je je hier gemakkelijk onder de lokale bewoners. Het heeft een gezellige atmosfeer met winkeltjes, galerijen en restaurants. Ook is het een goede uitvalsbasis om de natuur van de(...)
Lees verder

Buiten activiteiten, musea en lekker eten in South Dakota

The Great American West
In South Dakota hoef je je geen zorgen te maken dat natuurgebieden deels sluiten in de winter, want deze zijn het gehele jaar door geopend! Ook dan is er namelijk genoeg te doen zoals skiën in het Terry Peak Ski Area of Great Bear Ski Valley, snowboarden en (sneeuwschoen)wandelen. Binnen(...)
Lees verder

Winterpret en rust in Wyoming

The Great American West
Misschien denk je niet meteen aan een van de vijf staten van de The Great American West bij het plannen een wintervakantie. Je bent niet de enige en juist daarom is het een geweldige bestemming om naartoe te gaan. Het is rustig, vaak goedkoper, er is meer beschikbaarheid. En.. het is(...)
Lees verder

Sven wint met The Great American West

Oktober winnaar goodiebag
Wie de oktober winnaar van The Great American West is en een goodiebag wint door de cursus succesvol af te ronden? Nou dat delen we hier graag met je! Sven Imcken, Account Manager bij Schiphol​ Gefeliciteerd, Sven!  Wil jij graag de volgende winnaar zijn? Je maakt kans op(...)
Lees verder

De mooiste Ghost Towns in Montana

Bekijk deze 5-daagse route langs diverse spookstadjes
Stap terug in de tijd naar de frontier dagen door het verkennen van Montana's vele spookstadjes. Tijdens deze vijfdaagse reis van Glacier National Park naar Yellowstone National Park dwaal je af door vergeten stadjes en proef je het rijke verleden van Montana. De route: West Glacier - Seeley(...)
Lees verder