The Great American West

IDAHO - MONTANA - NORTH DAKOTA - WYOMING - SOUTH DAKOTA

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

 

 

 

GO WEST!

De vijf staten Wyoming, Montana, Idaho, South Dakota en North Dakota hebben hun krachten gebundeld als 'The Great American West'. Een terechte benaming aangezien je in dit deel van Amerika veel terug kan vinden van het culturele erfgoed van de native indianen, de fascinerende historie van pioniers op ontdekkingstocht en de echte Wild West avonturen van cowboys. Hier worden majestueuze nationale parken als Yellowstone National Park en Glacier National Park afgewisseld met historische monumenten zoals Mount Rushmore National Memorial en de mooiste autoroutes door de hoge Rocky Mountains, zoals de Beartooth Highway. 

The Great American West biedt een onvergetelijke en veelzijdige vakantie voor je klanten, of het nu een avontuurlijk koppel of een gezin met jonge kinderen betreft. We vertellen je graag over de mogelijkheden!

 

 

 

Laatste toevoegingen:

Vier de Cheyenne Frontier Days in Wyoming

's werelds grootste outdoor rodeo en western viering
Sinds 1897 viert hoofdstad Cheyenne de western cultuur met een festival, waarbij je je ogen uitkijkt. Het pronkstuk van dit western festival is ’s werelds grootste rodeo, waar professionals strijden om prijzengeld van meer dan een miljoen dollar. Naast de spectaculaire rodeo’s kan je ook (...)
Lees verder

Paardrijden in Noord-Dakota stijl

Ga het stoffige pad op en verken North Dakota's staatsparken en recreatiegebieden te paard. Je bent nooit te oud om cowboy te spelen. North Dakota heeft een aantal uitzonderlijke gebieden om vanuit het zadel te bekijken. Ga op pad met je eigen paard, of geniet van een korte rit bij de(...)
Lees verder

Bestel jouw gratis reisgidsen

The Great American West
Wat is er leuker dan nadenken over een nieuwe reis of vakantie? Niets toch! En om je te inspireren voor je volgende reis hebben wij gratis reisgidsen van The Great American West voor je klaargezet en niet geheel onbelangrijk: ze zijn allemaal voor niks online te bestellen! In deze(...)
Lees verder

10 plaatsen om wilde dieren in Wyoming te spotten

Wyoming heeft eindeloze mogelijkheden om getuige te zijn van wilde dieren in hun natuurlijke habitat, van nationale parken en bossen tot wildlife refuges. Gebruik de onderstaande hotspots als uitgangspunt voor het zien van bizons, elanden, dikhoornschapen, adelaars en nog veel meer wilde(...)
Lees verder

Raften & Kajakken in Idaho

Idaho heeft de meeste bevaarbare wildwater kilometers van de onderste 48 staten en het is dan ook geen verrassing dat het bovenaan diverse lijsten staat als het gaat om riviersporten. Ga op een adrenalinepompend avontuur en baan je een weg door de wilde stroomversnellingen van de iconische(...)
Lees verder