The Great American West

IDAHO - MONTANA - NORTH DAKOTA - WYOMING - SOUTH DAKOTA

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 jaar geleden

Yellowstone National Park

In de tweede helft van de 19e eeuw ontdekten pioniers de ongerepte natuur, wonderlijke geisers en gekleurde heetwaterbronnen van Yellowstone en realiseerden zich snel dat ze zich op ‘heilige’ grond begaven. Tegenwoordig, 148 jaar na de benoeming van het park, is Yellowstone een zeer bijzondere ervaring voor bezoekers van over de hele wereld.

Met meer dan 5600 vierkante kilometers, kan je je dagenlang verwonderen in Yellowstone. Alle natuurwonderen, het diverse wildlife en prachtige vergezichten. Van winter tot zomer, alle seizoenen zijn geschikt om Yellowstone te ontdekken.

Lodges en cabins in Yellowstone National Park
Yellowstone National Park Lodges biedt diverse accommodaties op verschillende plekken in Yellowstone aan. Je kunt kiezen uit de volgende lodges, hotels en cabins: Canyon Lodge, Grant Village, Lake Hotel & Cabins, Lake Lodge, Mammoth Hotel en Cabins, Old Faithful Inn, Old Faithful Lodge, Old Faithful Snow Lodge en de Roosevelt Lodge. De Old Faithful Snow Lodge en de Mammoth Hot Springs Hotel & Cabins zijn ook ‘s winters open. Kijk hier voor reserveringen en beschikbaarheid.

Campings in Yellowstone National Park
Het is ook mogelijk om in Yellowstone te kamperen met een camper of een tent. Via de website van Yellowstone National Park Lodges kan je reserveren voor de volgende campings: Bridge Bay Campground, Canyon Campground, Fishing Bridge RV Park, Grant Campground en Madison Campground. Aangezien het aanbod beperkt is, doe je er verstandig aan tijdig te reserveren, vooral als je Yellowstone in de drukke zomermaanden juli en augustus bezoekt! Er zijn daarnaast ook een aantal campings, die werken met het first come, first serve beleid.

Bij Yellowstone National Park Lodges reserveer je ook activiteiten, van wildlife tours tot paardrijden, boottochten of skitours.

Kijk hier voor meer informatie over accommodaties.

Kijk hier voor meer Yellowstone tips.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn