The Great American West

IDAHO - MONTANA - NORTH DAKOTA - WYOMING - SOUTH DAKOTA

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 maanden geleden

Te voet biertjes proeven in Billings, Montana

De Billings Brew Trail - Montana's enige begaanbare ambachtelijke bierroute - is een 2,5 kilometer lange lus door het historische centrum van Billings die wandelaars langs zes brouwerijen, twee distilleerderijen en een ciderhuis voert. Veel van de locaties langs de route hebben menu's met heerlijke gerechten om je tijdens een reis van brandstof te voorzien.

Thirsty Street Brewing, met twee locaties langs de Billings Brew Trail, biedt 16 bierstijlen, variërend van donkere ales tot sours, en zelfs een aantal anti-gluten opties. Met vier andere stopplaatsen bij Überbrew, Carter's Brewing, Angry Hank's en Montana Brewing Company kunnen wandelaars tientallen verse, plaatselijk gebrouwen bieren proeven.

Als je liever iets anders drinkt, is er Last Chance Pub and Cider Mill, dat zijn gasten trakteert op een verscheidenheid aan verse ciders in een hergebruikt industrieel pakhuis dat zijn ruwe, industriële esthetiek heeft behouden.

Of kom eens langs bij Undammed Distilling Company en Asylum Distillery met lokaal vervaardigde gins, whiskeys en vodka's. Er zijn ook andere etablissementen buiten het centrum om te verkennen tijdens een verblijf in Montana's Trailhead, waaronder de plaatselijke wijnmakerij Yellowstone Cellars.

Ga voor meer informatie over Billings naar VisitBillings.com.

Foto: Visit Billings
Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn