The Great American West

IDAHO - MONTANA - NORTH DAKOTA - WYOMING - SOUTH DAKOTA

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 jaar geleden

Routesuggesties

De onderstaande zeven routesuggesties zijn 20 dagen lang, waarbij gemiddeld 7000 km wordt afgelegd. De afstanden in deze routes zijn gigantisch. Wij raden je aan om enkele dagen extra te plannen om haast te voorkomen tijdens je reis. Het is zonde om niet optimaal te kunnen genieten van de prachtige natuur!

Bijzondere bestemmingen
Deze route brengt je langs alle nationale parken en belangrijke historische monumenten van the Great American West. Van Glacier tot Yellowstone National Park naar Mount Rushmore en de Badlands!

Westers erfgoed
Stap terug de geschiedenis in en reis de Westerse pioniers, Wild West legendes en goudzoekers achterna met deze route. Je bezoekt de spookstadjes, musea en western stadjes, waar ze in de zomer nog veel cowboyrodeo’s organiseren.

Native Amerikaanse Cultuur
Leer alles over de beladen geschiedenis van de oorspronkelijke inwoners van Amerika in deze route. Een bijzondere reis, waar je Native Amerikaanse reservaten, musea en historische monumenten bezoekt.

Outdoor & Avontuur
Avonturiers opgelet! Deze route geeft je alle mogelijkheden om te wandelen, mountainbiken, paardrijden, vissen, kamperen en bergbeklimmen in de ongerepte natuur van the Great American West.

Weg van de gebaande paden
Met deze route blijf je ver weg van de toeristische trekpleisers en bezoek je alle highlights, die je de eerste keer niet hebt kunnen zien. Geniet van een boottocht door Hells Canyon, de gastvrijheid van stadjes als Billings en de mooie autoroute door Flaming Gorge.

Winter
Met deze winterse route gaat er geen sneeuwvrije dag aan je voorbij. En je gaan niet alleen skiën in de beste skiresorts van Amerika. Wat dacht je van ijsvissen in Devils Lake, bizons spotten in Grand Teton National Park en opwarmen in de hot springs van Thermopolis?

State Parks
Deze route brengt je langs meer dan twintig State Parks in the Great American West. Het voordeel is dat ze vaak een stuk rustiger zijn dan de nationale parken, maar zeker niet minder mooi!

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn