The Great American West

IDAHO - MONTANA - NORTH DAKOTA - WYOMING - SOUTH DAKOTA

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

5 maanden geleden

Win een goodiebag uit de Wild Wild West!

De vijf staten Wyoming, Montana, Idaho, South Dakota en North Dakota hebben hun krachten gebundeld als 'The Great American West'. Een terechte benaming vanwege de mooiste nationale parken, hoge bergketens, echte cowboys, indrukwekkende wilde dieren en het erfgoed van de Native Amerikanen. Ontdek dit geweldige gebied door middel van de cursus en maak elke maand kans op een goodiebag uit de Wild Wild West!

In The Great American West kun je veel terugvinden van het culturele erfgoed van de native indianen, de fascinerende historie van pioniers op ontdekkingstocht en de echte Wild West avonturen van cowboys. In dit deel van Amerika worden majestueuze nationale parken als Yellowstone National Park en Glacier National Park afgewisseld met historische monumenten zoals Mount Rushmore National Memorial en de mooiste autoroutes door de hoge Rocky Mountains, zoals de Beartooth Highway. 

The Great American West biedt een onvergetelijke en veelzijdige vakantie voor je klanten, of het nu een avontuurlijk koppel of een gezin met jonge kinderen betreft. Verdiep je in alle mogelijkheden van dit gebied.

Welke highlights mogen écht niet ontbreken aan een reisvoorstel door The Great American West? Ontdek het allemaal in de cursuslaat je betoveren door dit geweldige gebied in Amerika en win een goodiebag!

Good luck!

START DIRECT

Meer informatie over de individuele staten, inspirerende routesuggesties en must-visit bezienswaardigheden vind je op de Ecademy over The Great American West.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn