Grecotel Hotels & Resorts

Luxury made easy

Grecotel Hotels & Resorts hebben elk een uniek design, geïnspireerd door hun magnifieke locatie in Griekenland. Betoverende familieresorts, waterparadijzen, of moderne haut-chic resorts. Elk domein is een architecturale beleving aangepast aan zijn natuurlijke omgeving, een paradijs vol luxueuze details en oprechte Griekse gastvrijheid.

Ontdek het door middel van deze Ecademy!

Accommodaties, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Grecotel Hotels & Resorts

Grecotel biedt een collectie van de beste hotels & resorts in Griekenland, elk met een uniek design, geïnspireerd door hun ultieme locatie aan zee. Moderne hotels, betoverende familie resorts of waterparadijzen op de eilanden...

Geef geliefden unieke momenten om eeuwig te koesteren. Ontdek alles over deze Griekse hotelketen, die staat voor uniek design, betoverende familieresorts, waterparadijzen of moderne haut-chic resorts...

Laatste toevoegingen:

Grecotel opent meer hotels

Bekijk ook de video!
Grecotel Hotels & Resorts opent binnenkort nog meer vakantiehotels. Het gaat om hotels in Kreta, Corfu, Chalkidiki, Athene en Alexandroupolis. Kortom, jouw klanten zijn weer van harte welkom!   De huidige situatie is voor Grecotel een inspiratiebron om een nieuw concept te(...)
Lees verder

Grecotel opent zijn hotels vanaf 1 juli

Grecotel Hotels & Resorts gaat stap voor stap zijn hotels weer openen. Als eerste opent Grecotel Cape Sounio (Attica) zijn deuren op 1 juli 2020. Onder het motto ‘Zomer aan Zee’ brengt Grecotel vakanties bij de natuur en aan zee, met nadruk op rust en veiligheid. In de(...)
Lees verder

Win met Grecotel!

Grecotel biedt een collectie van de beste hotels & resorts in Griekenland, elk met een uniek design, geïnspireerd door hun ultieme locatie aan zee. Betoverende familieresorts, waterparadijzen of moderne haut-chic resorts... Elk van de 30 luxueuze hotels & resorts in de Grecotel(...)
Lees verder

Grecotel

Grecotel is een collectie van de beste hotels & resorts in Griekenland, elk met een uniek design, geïnspireerd door hun magnifieke locatie. Ontdek deze unieke hotelketen door middel van deze cursus en win een leuk pakket met producten van de Agrecofarm!!
Lees verder