Grecotel Hotels & Resorts

Luxury made easy

Grecotel Hotels & Resorts hebben elk een uniek design, geïnspireerd door hun magnifieke locatie in Griekenland. Betoverende familieresorts, waterparadijzen, of moderne haut-chic resorts. Elk domein is een architecturale beleving aangepast aan zijn natuurlijke omgeving, een paradijs vol luxueuze details en oprechte Griekse gastvrijheid.

Ontdek het door middel van deze Ecademy!

Accommodaties, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 maanden geleden

Win met Grecotel!

Grecotel biedt een collectie van de beste hotels & resorts in Griekenland, elk met een uniek design, geïnspireerd door hun ultieme locatie aan zee. Betoverende familieresorts, waterparadijzen of moderne haut-chic resorts... Elk van de 30 luxueuze hotels & resorts in de Grecotel collectie biedt een unieke architecturale beleving aangepast aan de natuurlijke omgeving én is een paradijs vol luxueuze details en oprechte Griekse gastvrijheid. Ontdek de diverse mogelijkheden van Grecotel door middel van de cursus op TravEcademy en win een leuk pakket met producten van de Agrecofarm!

Ontdek Grecotel!Elke gast ontvangen als een familielid in eigen huis; dat is de basisfilosofie van de Grecotel gastvrijheid! Dit principe wordt vertaald in een warm welkom en een authentieke gastvrije ervaring. Uitmuntende service van het hoogste niveau is de tweede mijlpaal van de Griekse cultuur. Ontdek het allemaal door middel van de cursus en win een leuk pakket met producten van de Agrecofarm! Er worden maar liefst 3 pakketten vergeven, dus zet 'm op!

START DIRECT

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn