Holland America Line

SAVOR THE JOURNEY

Holland America Line (HAL) is al 145 jaar leidinggevend in de cruisewereld en brengt jouw gasten naar de meest fascinerende bestemmingen over de hele wereld. HAL staat bekend om de veelzijdige cruises, excellente service, ruime keuze aan activiteiten, fascinerende routes en Nederlandse roots. Kortom alles wat je in een rederij zoekt. Verbreed je kennis en ontdek de vele mogelijkheden die HAL te bieden heeft.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

De verschillende klasses

De vloot van Holland America Line bestaat uit 15 middelgrote schepen uit diverse klassen. Het nieuwste schip is het het ms Koningsdam gedoopt door Koningin Maxima in mei 2016

Nieuwe voorzieningen

Bij deze laatste reeks verbeteringen introduceren wij nieuw textiel, nieuw tapijt, volledig gerenoveerde badkamers en nieuwe Spa-passagiershutten. Op de Veendam en Rotterdam zijn er ook vernieuwende Lanai-passagiershutten. Lanai-passagiershutten hebben deuren die direct toegang bieden tot de promenade rond het benedendek, terwijl Spa-hutten, gelegen nabij de Greenhouse Spa, exclusieve voorzieningen bieden zoals badjassen van organisch katoen en pantoffels, een yogamat, een fontein, speciale roomservicemenu’s en -behandelingen en nog veel meer. Bovendien hebben alle passagiershutten op alle schepen van Holland America Line het Mariner Dream Bed, met het speciale Euro-Top matras en voortreffelijk beddengoed, flat-screen TV’s, luxe badjassen en verlichte, vergrotende make-up spiegels. Alle suites hebben comfortabele donzen dekbedden, goed gevulde mini-bars, video-en dvd-spelers met toegang tot een uitgebreide videotheek, en het gebruik van de exclusieve Neptune Lounge met bediening.

Klasses toegelicht
Klik hier voor meer informatie over de vernieuwde suites en hutten

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn