Holland America Line

SAVOR THE JOURNEY

Holland America Line (HAL) is al 145 jaar leidinggevend in de cruisewereld en brengt jouw gasten naar de meest fascinerende bestemmingen over de hele wereld. HAL staat bekend om de veelzijdige cruises, excellente service, ruime keuze aan activiteiten, fascinerende routes en Nederlandse roots. Kortom alles wat je in een rederij zoekt. Verbreed je kennis en ontdek de vele mogelijkheden die HAL te bieden heeft.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 jaar geleden

Klasses toegelicht

Welke verschillende klasses heeft Holland America Line en welke schepen vallen daaronder?

 

Schepen in de S-klasse:
Maasdam & Veendam

Schepen in de Pinnacle klasse:
Koningsdam, Nieuw Statendam

De Nieuw Statendam is het tweede Pinnacle-class schip van Holland America Line en zusterschip van de Koningsdam die vanuit dezelfde werf in april 2016 werd gelanceerd. Een derde Pinnacle-class schip wordt in 2021 verwacht.

Het 99.500 ton wegende schip reflecteert de voortgaande evolutie van Holland America Line. Hoewel het grootste deel van het interieur gelijk zal zijn aan de Koningsdam, heeft de Nieuw Statendam exclusieve openbare ruimtes en beschikt over een eigen stijl gecreëerd door de vooraanstaande hospitality interieurontwerper Adam D. Tihany en ontwerper en architect Bjorn Storbraaten. Het schip zal alle kenmerken bevatten van het Pinnacle-class concept: grote met licht gevulde ruimtes, visueel spektakel en een rijk interieur geïnspireerd op vloeiende vormen en muziekinstrumenten.

Schepen in de Vista Klasse
Noordam, Oosterdam, Zuiderdam & Westerdam

Schepen in de V-Klasse
Zaandam & Volendam

Schepen in de Signature Klasse
Eurodam & Nieuw Amsterdam

Schepen in de R-Klasse
Rotterdam & Amsterdam

Prinsendam geen klasse

Klik hier voor meer informatie over alle middelgrote schepen

 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn