Holland America Line

SAVOR THE JOURNEY

Holland America Line (HAL) is al 145 jaar leidinggevend in de cruisewereld en brengt jouw gasten naar de meest fascinerende bestemmingen over de hele wereld. HAL staat bekend om de veelzijdige cruises, excellente service, ruime keuze aan activiteiten, fascinerende routes en Nederlandse roots. Kortom alles wat je in een rederij zoekt. Verbreed je kennis en ontdek de vele mogelijkheden die HAL te bieden heeft.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

8 maanden geleden

HAL rolt Club Orange programma verder uit

Holland America Line gaat zijn Club Orange programma vanaf oktober 2019 uitrollen op alle schepen van de vloot. Het nieuwste programma, dat momenteel al beschikbaar is op negen schepen, biedt gasten extra luxe en service met prioriteitstoegang, exclusieve voorzieningen en speciale evenementen.

De beschikbaarheid van Club Orange is per cruise gelimiteerd tot een beperkt aantal hutten en biedt onder andere hut upgrades binnen de geboekte categorie en een speciaal ‘Captain’s Choice’ evenement aan boord. Gasten in de Neptune en Pinnacle Suites ontvangen alle voordelen van Club Orange (behalve de suite upgrade en het speciale evenement) zonder extra kosten. Alle Club Orange-gasten hebben recht op extra privileges, waaronder privé eetgelegenheid, voorrang bij diverse services en een directe telefoonlijn met de conciërge.

Het ‘Captain’s Choice’ evenement aan boord kan bestaan uit een rondleiding achter de schermen van het schip, exclusieve winkelmomenten aan boord of een kennismaking met muzikanten en artiesten aan boord onder het genot van een kopje koffie.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn