Holland America Line

SAVOR THE JOURNEY

Holland America Line (HAL) is al 145 jaar leidinggevend in de cruisewereld en brengt jouw gasten naar de meest fascinerende bestemmingen over de hele wereld. HAL staat bekend om de veelzijdige cruises, excellente service, ruime keuze aan activiteiten, fascinerende routes en Nederlandse roots. Kortom alles wat je in een rederij zoekt. Verbreed je kennis en ontdek de vele mogelijkheden die HAL te bieden heeft.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 week geleden

Holland America Line’s 2022 Canada & New England Cruises

Groenland, IJsland en Newfoundland

Langs de oostkust van Noord-Amerika komen de zonovergoten luchten van de zomer samen met de kleurige tinten van de herfst. In 2022 zullen Holland America Line's Zaandam en Nieuw Statendam aanwezig zijn om het meest kleurrijke spektakel van de natuur te laten zien. Boekingen voor mei 2022 tot en met oktober 2022 zijn nu open, en verleiden gasten om te ontdekken waarom een cruise naar Canada en New England uniek zijn: zowel het cruisen als de bestemmingen.

Zaandam en Nieuw Statendam bieden een reeks van zes- tot acht daagse 'Canada & New England ontdekkingsreizen' aan met de typische steden van New England en Canada’s onmiskenbare Franse flair van de oude wereld. Aan boord van de Nieuw Statendam kunnen gasten ook tot 24 dagen lang op verkenning gaan naar Newfoundland, Groenland en IJsland, waar de indrukwekkende landschappen van de regio de ster van de reis zijn.

Nieuw en opmerkelijk in 2022:

  • In augustus 2022 zal de Nieuw Statendam debuteren als het eerste schip uit de Pinnacle-klasse dat vaart naar Canada, New England en verder.
  • Een cruise die bij velen op de bucket list staat: een nieuwe 24-daagse cruise met vertrek op 3 augustus op de Nieuw Statendam vaart rond vanuit Boston, Massachusetts, en maakt een rondreis door IJsland, waarbij IJsland zes keer wordt bezocht, met extra bezoeken aan Groenland, Nova Scotia en Newfoundland. De havens omvatten Bar Harbor, Maine; Halifax en Sydney, Nova Scotia; Saint-Pierre, St. John's, Red Bay, St. Anthony en Corner Brook, Newfoundland; Qaqortoq (Julianehåb) en Nanortalik (Ilivileq), Groenland; en Reykjavík (avondverblijf), Djúpivogur, Seydisfjörur, Akureyri, Isafjörour en Grundarfjörour, IJsland.
  • De Zaandam zal zowel in de zomer als in de herfst cruises maken tussen Boston en Montréal, Québec, Canada, op een reeks zevendaagse 'Canada & New England Ontdekkingsreizen' met gunstige afvaarten in het weekend. De havens omvatten Bar Harbor, en de Canadese bestemmingen Québec City, Québec; Charlottetown, Prince Edward Island; en Sydney en Halifax.
  • Nieuw Statendam zal zes- tot achtdaagse 'Canada & New England Ontdekkingsroutes' varen tussen Boston en Québec City, met afvaarten in het weekend. De havens omvatten Bar Harbor, Charlottetown, Sydney en Halifax. De achtdaagse cruise voegt Saint John, New Brunswick toe.
  • Nieuw Statendam biedt langere 'Newfoundland & New England Ontdekkingsreizen' aan die varen tussen Boston en Québec City. De 10-daagse cruise bezoekt havens als Baie-Comeau en Havre-Saint-Pierre, Québec; en Corner Brook, St. Anthony, St. John's, Halifax en Bar Harbor. De 11-daagse afvaart bezoekt Portland, Maine; Saguenay, Québec; en Saint John, Halifax, Corner Brook (avondverblijf), Charlottetown en Baie-Comeau.
  • Beide schepen zullen in de herfst door de regio varen zodat meer gasten de indrukwekkende verandering van boombladeren kunnen zien. De vaarroutes omvatten prachtige cruises door de Golf van St. Lawrence en de Saguenay Fjord.
  • Holland America Line, met haar schepen van perfecte grootte, is de enige grote cruisemaatschappij die de pittoreske St. Lawrence rivier kan bevaren, met aanloophavens in Montréal en Québec City op bijna elke reisroute.
  • De Zaandam verzorgt negendaagse repositioning cruises langs de Atlantische kust tussen Montréal en Fort Lauderdale, Florida, in mei en oktober. De Nieuw Statendam maakt in oktober een 14-daagse cruise van Québec City naar Fort Lauderdale.

Ontdek eten, wijn en cultuur tijdens culinaire tours
Exclusieve excursies aan wal in samenwerking met FOOD & WINE Magazine laten de specialiteiten van de regio zien. Op de Canada en New England cruises kunnen gasten genieten van authentieke Poutine en lekkernijen met ahornsiroop of van de 'farm-to-fork' keuken in Quebec City; meevaren op een klassieke kreeftenboot en vervolgens dineren bij een Downeast Maine kreeftenbar in Bar Harbor; het beste van de Nova Scotia culinaire scene ontdekken langs de iconische waterkant promenade van Halifax; en Prince Edward Island's vers uitgeholde oesters, kreeft sliders en mosselen van eigen bodem proeven.

Save Now, Cruise Later
Voor een beperkte tijd kunnen gasten die 2022 Canada & New England cruises boeken voor 19 april 2021, veel voordeel ontvangen, waaronder een gratis signature drankenpakket, vooraf betaalde fooien, gratis signature dinerpakket, plus gratis Wi-Fi voor suites. Canada en New England cruise-prijzen beginnen bij €1.119 per persoon, dubbele bezetting. Bedragen zijn exclusief belastingen, toeslagen en havenkosten.

Neem voor meer informatie over Holland America Line contact op via 0800-7245-425 of kijk op hollandamerica.com.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn