Holland America Line

SAVOR THE JOURNEY

Holland America Line (HAL) is al bijna 150 jaar leidinggevend in de cruisewereld en brengt jouw gasten naar de meest fascinerende bestemmingen over de hele wereld. HAL staat bekend om de veelzijdige cruises, excellente service, ruime keuze aan activiteiten, fascinerende routes en Nederlandse roots. Kortom alles wat je in een rederij zoekt. Verbreed je kennis en ontdek de vele mogelijkheden die HAL te bieden heeft.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

4 maanden geleden

Holland America Line plant cruises naar Alaska in juli 2021

Holland America Line kondigt plannen aan om in juli te herstarten met cruises naar Alaska, met rondreizen vanuit Seattle, Washington, aan boord van de Nieuw Amsterdam. Dit doet de rederij na het invoeren van de Alaska Tourism Restoration Act, het samenwerken met Alaska’s overheidsfunctionarissen en recente richtlijnen van de U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC). 

De tien afvaarten die op zaterdag van 24 juli tot 2 oktober plaats gaan vinden, zijn nu open om te boeken. De zevendaagse 'Alaskan Explorer' route doet Juneau, Icy Strait Point, Sitka en Ketchikan aan. Scenic Cruising in iconische bestemmingen van Alaska zijn onder andere Glacier Bay en Stephens Passage. 

De plannen voor deze cruises om te voldoen aan de verplichtingen van Holland America Line onder de Passenger Vessel Services Act (PVSA) zullen naar verwachting worden goedgekeurd, net als de definitieve instructies van CDC. De rederij begint per direct met het voorbereidingsproces voor de terugkeer om weer cruises te gaan maken.

Aan boord zal Holland America Line de voorzieningen blijven bieden die kenmerkend zijn voor het merk. Dineren zal mogelijk zijn in alle restaurants en speciale gelegenheden, evenals roomservice. Entertainment zal in volle gang zijn in de belangrijkste show lounge, en livemuziek zal te horen zijn in Lincoln Center Stage, B.B. King's Blues Club en Billboard Onboard. Port-to-Table culinaire demonstraties en andere verrijkende programma's brengen Alaska en haar cultuur aan boord door middel van interessante activiteiten. 

Alaska cruises hebben ook een uitgebreide programmering aan boord. Gasten kunnen in gesprek gaan met een natuurkenner uit Alaska, terwijl EXC Talks en speciale presentaties lokale onderwerpen verkennen, zoals Alaska's bushpiloten en de beroemde Iditarod-race. In Glacier Bay neemt het schip een National Park Ranger en Huna native speaker aan boord.

Cruise en blijf gezond

Deze Holland America Line cruises in 2021 naar Alaska zijn beschikbaar voor gasten die hun laatste dosis van een goedgekeurd COVID-19 vaccin ten minste 14 dagen voor het begin van de cruise hebben ontvangen en een bewijs van vaccinatie hebben. De vaccinaties van de bemanning aan boord zullen ook in overeenstemming zijn met de CDC-richtlijnen.

Gasten van Holland America Line dienen zich te houden aan alle gezondheids- en veiligheidsprotocollen die gelden op het moment van vertrek voor reizen van en naar het schip, evenals alle protocollen en procedures aan boord voor het bezoeken van havens. 

Vanaf nu en onder voorbehoud van wijzigingen naarmate CDC, volksgezondheid en medische richtlijnen zich ontwikkelen, biedt Holland America Line's programma aan boord de nodige maatregelen om de publieke gezondheid te verbeteren. Reizigers worden aangemoedigd om regelmatig hollandamerica.com te bezoeken, omdat updates zullen worden geplaatst wanneer nieuwe procedures worden afgerond en bestaande protocollen kunnen veranderen.

Alle details, inclusief informatie over landexcursies, worden momenteel afgerond en zullen in de komende weken worden gedeeld op hollandamerica.com. Aantrekkelijke vliegtarieven zullen beschikbaar zijn via Holland America Line’s FlightEase-programma. Flexibele annuleringsvoorwaarden, waaronder onze COVID-19 Protections, worden aangeboden via 'Boek met vertrouwen' wanneer deze geboekt worden voor 30 juni 2021, voor afvaarten tot 31 december 2021. Het Cancellation Protection Plan van de cruisemaatschappij staat ook annulering tot 24 uur van vertrek van de cruise toe.

De tarieven voor de zevendaagse Alaska cruises op de Nieuw Amsterdam beginnen bij een "Have It All" premium pakketprijs van €1449 per persoon inclusief vier populaire extra’s: een landexcursie, een Signature drankenpakket, dineren in specialiteitenrestaurant de Pinnacle Grill of het Tamarind en een wifi Surf Pakket om tijdens de cruise verbonden te blijven. De cruise-only tarieven beginnen bij €1204 per persoon voor een tweepersoonshut met zeezicht. Belastingen, toeslagen en havengelden zijn inbegrepen.

Gasten die geboekt stonden voor de rondreis Seattle op de Oosterdam met vertrek op de zondag worden overgeplaatst naar een gelijkwaardige accommodatie op het zusterschip de Nieuw Amsterdam, met vertrek op zaterdag. Gasten van de Eurodam die werden getroffen door de verplaatsing van het schip naar Griekenland, zullen ook worden overgebracht naar soortgelijke accommodaties op de Nieuw Amsterdam.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn