Holland America Line

SAVOR THE JOURNEY

Holland America Line (HAL) is al 145 jaar leidinggevend in de cruisewereld en brengt jouw gasten naar de meest fascinerende bestemmingen over de hele wereld. HAL staat bekend om de veelzijdige cruises, excellente service, ruime keuze aan activiteiten, fascinerende routes en Nederlandse roots. Kortom alles wat je in een rederij zoekt. Verbreed je kennis en ontdek de vele mogelijkheden die HAL te bieden heeft.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Holland America Line verlengt de pauze in cruiseactiviteiten

Terwijl Holland America Line druk bezig is met het voorbereiden en ontwikkelen van haar plannen om te voldoen aan het Framework for Conditional Sailing Order uitgevaardigd door de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), verlengt het bedrijf zijn pauze van de cruise-operaties voor alle vertrekken tot en met 30 april 2021. Dit omvat Alaska, Mexicaanse Rivièra, Pacifische kust, Caraïben, Middellandse Zee en Canada / New England.

De cruisemaatschappij annuleert ook alle Alaska cruises tot half mei, Alaska vertrekken op drie schepen tot begin juni, alle Land + Sea Journeys die verband houden met de geannuleerde Alaska afvaarten, Middellandse Zee cruises tot begin juni en Zaandam's Canada / New England routes tot en met augustus.

Cruises die worden beïnvloed door deze pauze zijn:

  • Alle cruiseafvaarten tot en met 30 april 2021
  • Alaska: Eurodam en Oosterdam tot en met de eerste week van juni (rondreis vanuit Seattle); Koningsdam tot half mei (rondreis vanuit Vancouver, British Columbia, Canada); Nieuw Amsterdam en Noordam tot half mei (rondreis Vancouver en reis tussen Vancouver en Whittier, Alaska) en Zuiderdam tot begin juni (rondreis vanuit Vancouver)
  • Middellandse Zee: Volendam cruises tot begin juni (tussen Venetië en Civitavecchia [Rome], Italië); Westerdam tot begin juni (rondreis vanuit Venetië of tussen Venetië en Piraeus [Athene], Griekenland)
  • Canada / New England: Zaandam cruises tot en met augustus (tussen Boston, Massachusetts en Montreal, Quebec, Canada)

Gasten en hun reisagenten worden op de hoogte gebracht van de annuleringen en opties voor Future Cruise Credits (FCC) en omboekingen.

Holland America Line volgt het protocol van de CDC nauwgezet en bereidt schepen voor en implementeert procedures om te voldoen aan alle vereisten voor goedkeuring om na de pauze te varen.

Gasten ontvangen automatisch Future Cruise Credit
Cruises die worden beïnvloed, worden automatisch geannuleerd. U hoeft niets te doen wanneer u kiest voor het Future Cruise Credit (FCC). Alle gasten ontvangen als volgt een FCC per persoon:

  • Volledig betaald: Wie het volledige bedrag heeft betaald, ontvangt 125% FCC van het basis cruisetarief dat aan Holland America Line is betaald.
  • Niet volledig betaald: Wie niet het volledige bedrag heeft betaald, ontvangt een FCC van 200% over de aanbetaling die voor de cruise betaald is. Het minimale FCC bedrag is €100 en het maximum is het bedrag van het betaalde basis cruisetarief.

De FCC is 12 maanden geldig vanaf de datum van uitgifte en kan worden gebruikt voor het boeken van cruises met een vertrekdatum tot en met 31 december 2022.  Overige aankopen - zoals excursies aan wal, cadeaus, diners en spa's - worden niet meegenomen naar een nieuwe boeking en worden teruggestort naar de oorspronkelijke vorm van betaling. Andere bedragen, zoals vliegtarieven, die aan Holland America Line zijn betaald, kunnen worden meegenomen naar de nieuwe boeking of die zullen automatisch worden terugbetaald via de betalingsmethode die is gebruikt voor de aankoop van de diensten.

Volledige restitutieoptie ook beschikbaar
Gasten die de voorkeur geven aan 100% restitutie van het aan Holland America Line betaalde geld, kunnen uiterlijk 15 februari 2021 het formulier 'Annuleringsvoorkeuren' invullen om deze voorkeur aan te geven.

Bovenstaande opties zijn niet van toepassing op gasten die een charter cruise hebben geboekt. Er kunnen andere boekings- en annuleringsvoorwaarden en -beleid van toepassing zijn als de cruise niet via Holland America Line is geboekt. Zie de voorwaarden in het formulier Annuleringsvoorkeuren voor alle details.

Holland America Line onderbrak al eerder haar wereldwijde cruiseactiviteiten en annuleerde toen alle vertrekken op alle schepen tot en met 31 maart 2021.

Foto: JayL / Shutterstock.com
Cruises/ferries, Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn