Holland America Line

SAVOR THE JOURNEY

Holland America Line (HAL) is al 145 jaar leidinggevend in de cruisewereld en brengt jouw gasten naar de meest fascinerende bestemmingen over de hele wereld. HAL staat bekend om de veelzijdige cruises, excellente service, ruime keuze aan activiteiten, fascinerende routes en Nederlandse roots. Kortom alles wat je in een rederij zoekt. Verbreed je kennis en ontdek de vele mogelijkheden die HAL te bieden heeft.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van Holland America Line

Holland America Line

1 jaar geleden

Kijk live mee met de doop van Nieuw Statendam

Door Oprah Winfrey

Holland America Line nodigt haar fans van over de hele wereld uit om op zaterdag 2 februari om 20 uur Nederlandse tijd via de livestream mee te kijken met de doop van de Nieuw Statendam. Degenen die doopvrouwe Oprah Winfrey het nieuwste schip van de vloot willen zien verwelkomen, kunnen de livestream volgen via HollandAmerica.com/dedication of via de Facebook pagina.

De ceremonie vindt plaats in de World Stage aan boord van de Nieuw Statendam gelegen in Port Everglades in Florida. Winfrey - filantroop, filmster, tv-icoon, oprichter en eindredacteur van O, The Oprah Magazine – doopt het schip officieel met een aloude traditie die voorspoed en bescherming moet brengen voor het schip en allen die ermee varen. Andere sprekers zijn Carnival Corporation CEO Arnold Donald en Holland America Line President Orlando Ashford.

“Interesse vanuit fans en vrienden uit de hele wereld voor de doopceremonie van de Nieuw Statendam is ontzettend groot. Met een livestream is iedereen uitgenodigd deel te nemen aan dit bijzondere evenement,” aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. “We zijn zeer vereerd dat Oprah Winfrey als doopvrouwe van de Nieuw Statendam optreedt. Nu kan iedereen die haar ons nieuwste schip wil zien dopen erbij zijn en dit ‘once-in-a-lifetime’ moment meevieren.”

Na afloop van de doop zal de Nieuw Statendam in Fort Lauderdale overnachten en op 3 februari vertrekken voor een 7-daagse cruise.

Over de Nieuw Statendam
De Nieuw Statendam is op 30 november in Marghera, Italië, opgeleverd door scheepswerf Fincantieri en vaart momenteel door het Caribische gebied. Komende zomer en herfst ontdekt het schip Noord Europa en de Middellandse Zee.

Het nieuwe schip voor 2666 gasten kent een frisse, moderne styling in perfecte harmonie met de klassieke elegantie waar de rederij bekend om staat. Aan het hoofd van het design en interieur staan de vooraanstaande hospitality ontwerper Adam D. Tihany en Bjørn Storbraaten, een van ’s werelds toonaangevende architecten in de cruisebranche.

De Nieuw Statendam biedt een overvloed aan onvergetelijke diner opties. Naast de prachtige Dining Room kunnen gasten ook genieten in tal van specialiteitenrestaurants waaronder de Pinnacle Grill voor steak en vis, authentieke Italiaanse cuisine in Canaletto, culinaire tradities uit Zuidoost Azië in Tamarind en Nami Sushi en Franse visklassiekers met een moderne twist in Rudi’s Sel de Mer.

De innovatieve Music Walk op de Nieuw Statendam biedt een variëteit aan muzikale live ervaringen en genres biedt zoals geen enkele andere op zee. Dit zijn Rolling Stone Rock Room, Lincoln Center Stage, Billboard Onboard B.B. King’s Blues Club. Gasten kunnen genieten van kookshows in America’s Test Kitchen, cursussen volgen in de Microsoft Studio, foto’s bewerken in de Wonder Photo Shop en genieten van BBC Earth Experiences in het spectaculaire World Stage.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn