Holland America Line

SAVOR THE JOURNEY

Holland America Line (HAL) is al 145 jaar leidinggevend in de cruisewereld en brengt jouw gasten naar de meest fascinerende bestemmingen over de hele wereld. HAL staat bekend om de veelzijdige cruises, excellente service, ruime keuze aan activiteiten, fascinerende routes en Nederlandse roots. Kortom alles wat je in een rederij zoekt. Verbreed je kennis en ontdek de vele mogelijkheden die HAL te bieden heeft.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

6 maanden geleden

Vroegboekactie HAL verlengd

De succesvolle vroegboek actie van Holland America Line met gratis drankenpakket en hut-upgrades, is verlengd en loopt nu tot en met 28 februari. Cruise Travel meldt een zeer succesvolle start van het nieuwe jaar, met een groei op HAL-boekingen en is daarom ook verheugd met verlenging van deze actie.

‘Op Cruise Agent 2.0 zijn alle afvaarten volledig online te vinden en te boeken, compleet met plattegrond van alle beschikbare hutten per dek’, zegt commercieel manager Ton Hendriksen. 

Ook de boekingen die op deze vroegboekactie worden gemaakt in februari tellen mee bij de verloting van de gratis studiereisplek op de Cruise Travel studiereis naar Alaska van mei dit jaar.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn