Holland America Line

SAVOR THE JOURNEY

Holland America Line (HAL) is al 145 jaar leidinggevend in de cruisewereld en brengt jouw gasten naar de meest fascinerende bestemmingen over de hele wereld. HAL staat bekend om de veelzijdige cruises, excellente service, ruime keuze aan activiteiten, fascinerende routes en Nederlandse roots. Kortom alles wat je in een rederij zoekt. Verbreed je kennis en ontdek de vele mogelijkheden die HAL te bieden heeft.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

ms Amsterdam

ms Amsterdam

2348tKostbaar antiek, originele kunstwerken, glanzend koper, een promenade rondom het hele schip, teakhouten dekstoelen: alles is authentiek op het ms Amsterdam.

Bekijk Dekkenplan


De Amsterdam is het derde schip in de 145-jarige geschiedenis van Holland America Line dat de naam van de Nederlandse hoofdstad draagt. Het ms Amsterdam werd gebouwd op de Fincantieri-werf in het Italiaanse Marghera en combineert de nieuwste technologie met design, persoonlijke stijl en de superieure service waardoor Holland America Line één van de beste cruiserederijen ter wereld is geworden.

In het hart van de ms Amsterdam bevindt zich de Planeto Astrolabium (afbeelding), een pronkjuweel in de drie verdiepingen hoge atrium. Met dit prachtige astrolabium kan de plaats en hoogte van hemellichamen berekend worden en het kan gebruikt worden om tijdzones en de exacte tijd op het schip af te lezen.

Het Nederlandse erfgoed is duidelijk op het schip aanwezig met originele art-decostukken die ooit op de Nieuw Amsterdam van 1938 te bewonderen waren. Om het schip tegelijkertijd een modern gevoel te geven is het werk van Stephen Card op openbare plekken opgehangen.

Op het schip heeft u de keuze uit een scala van activiteiten om nieuwe interesses te ontdekken of om te relaxen en nieuwe energie op te doen. Gasten kunnen aan boord van de Amsterdam hun vakantieherinneringen delen via de digitale workshop met Windows®. Geniet aan boord van kookshows en actieve workshops in samenwerking met America's Test Kitchen. Ontdek de wonderen van onze wereld middels exclusieve content over natuurgeschiedenis van BBC Earth via activiteiten aan boord, concerten en films. De Greenhouse Spa & Salon biedt spabehandelingen, een thermaal bad en een lounge, en een verscheidenheid aan salondiensten. Ons volledig uitgeruste Fitness Center biedt de allernieuwste cardio- en gewichtsmachines, evenals lessen in yoga, Pilates, indoorfietsen en nog veel meer. Op het dek kunt u genieten van twee buitenzwembaden, en van een basketbal- en een volleybalveld.


Feiten op een rijtje  2349t

Introductiejaar: 2000

Vlag: Nederland

Passagierscapaciteit: 1.380

Bruto Tonnage: 62.735

Lengte: 238 meter

Breedte: 31 meter

Maximum snelheid: 22,5 knopen

Crew: 615

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn