Holland America Line

SAVOR THE JOURNEY

Holland America Line (HAL) is al 145 jaar leidinggevend in de cruisewereld en brengt jouw gasten naar de meest fascinerende bestemmingen over de hele wereld. HAL staat bekend om de veelzijdige cruises, excellente service, ruime keuze aan activiteiten, fascinerende routes en Nederlandse roots. Kortom alles wat je in een rederij zoekt. Verbreed je kennis en ontdek de vele mogelijkheden die HAL te bieden heeft.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

ms Eurodam

ms Eurodam

2351tDe Eurodam symboliseert de evolutie van onze verfijnde middelgrote schepen met elf passagiersdekken, een nieuw Pan-Aziatisch toprestaurant en lounge waarin passagiers omgeven zijn door prachtige panoramische uitzichten, de Explorer’s Lounge Bar, een Italiaans restaurant naast het Lido, een elegante bijouterie, een nieuwe Atrium Bar, een opnieuw opgezette en verbeterde Show Lounge, en een fotografiecentrum.

Bekijk dekkenplan


Onder de motorkap herbergt het ms Eurodam de nieuwste state-of-the-art navigatie en veiligheids-systemen. Het schip wordt aangedreven door een zestal dieselgeneratoren, voorzien van de meest recente Azipod technologie.

Geheel volgens de traditie van Holland America Line wordt de ms Eurodam uitgerust met een uitzonderlijke kunstcollectie, gebaseerd op het thema ‘De Nederlandse
ouden Eeuw – een onuitputtelijke traditie’. De nadruk ligt op Nederlandse meesters en hedendaagse kunstenaars. Onder 2353tde werken bevinden zich onder andere 17e-eeuwse waterverfkaarten van de beroemde cartograaf Johannes Vingboons, levensechte olieschilderijen van Jan van ’t Hoff en De Nachtwacht, twee minuten later, een
contemporaine interpretatie van Rembrandts beroemde meesterwerk.


Ontspanning, privacy en rust: dit is het uithangbord van de nieuwe ruime Spa-suites en -passagiershutten van de ms Eurodam, met speciale verwenvoorzieningen op het Panorama- en Observationdek.

Feiten op een rijtje

Introductiejaar: 2008

Vlag: Nederland.

Passagierscapaciteit: 2.104

Bruto Tonnage: 86.273

Lengte: 285 meter

Breedte: 31 meter

Maximumsnelheid: 23,9 knopen

Crew: 929

 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn