Holland America Line

SAVOR THE JOURNEY

Holland America Line (HAL) is al 145 jaar leidinggevend in de cruisewereld en brengt jouw gasten naar de meest fascinerende bestemmingen over de hele wereld. HAL staat bekend om de veelzijdige cruises, excellente service, ruime keuze aan activiteiten, fascinerende routes en Nederlandse roots. Kortom alles wat je in een rederij zoekt. Verbreed je kennis en ontdek de vele mogelijkheden die HAL te bieden heeft.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 jaar geleden

ms Nieuw Statendam

Het nieuwste schip uit de Pinnacle-klasse van Holland America Line, Nieuw Statendam, is klaar voor zijn debuut! Dit spectaculaire nieuwe schip, een zusterschip van het ms Koningsdam, combineert klassieke stijl met eigentijdse elementen, voor nieuwe ervaringen en zorgvuldig geselecteerde vaarroutes. Boek uw stateroom nu en vier samen met ons het eerste seizoen vanaf 5 december 2018.

Gasten aan boord van de Nieuw Statendam zullen helemaal weg zijn van de inrichting, met grootse ruimtes vol licht, visuele dramatiek en weelderige interieurs geïnspireerd door de vloeiende lijnen van muziekinstrumenten.

Klik hier voor meer informatie.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn