Holland America Line

SAVOR THE JOURNEY

Holland America Line (HAL) is al 145 jaar leidinggevend in de cruisewereld en brengt jouw gasten naar de meest fascinerende bestemmingen over de hele wereld. HAL staat bekend om de veelzijdige cruises, excellente service, ruime keuze aan activiteiten, fascinerende routes en Nederlandse roots. Kortom alles wat je in een rederij zoekt. Verbreed je kennis en ontdek de vele mogelijkheden die HAL te bieden heeft.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

ms Noordam

Het ms Noordam is het nieuwste schip in de Vista klasse en is het eerste schip met alle eigenschappen van de complete Signature of Excellence. Ze is het voorbeeld van klassieke stijl uit de gouden eeuw, voorzien van alle moderne gemakken. Naast de uitgebreide service en ruime keus in het luxueuze menu, heeft zij meer dan vijftig activiteiten.2354t

Bekijk dekkenplan


Het schip dankt zijn naam aan het noordpunt van een kompas en heeft de modernste technologieën in de branche, ook op het gebied van milieunormen, zoals een diesel-elektrische krachtcentrale voor optimaal energiegebruik en een Azipod® -aandrijvingsysteem voor een maximale manoeuvreerbaarheid.

Op het ms Noordam hangen schilderijen die recht uit een museum zouden kunnen komen, zoals een olieschilderij van de stad Utrecht uit 1842, evenals moderne kunst zoals
een fotoreeks van grote muzieknamen als Dizzy Gillespie en BB King. Een van de meest waardevolle stukken op het schip is een opmerkelijk ingelegde kist geflankeerd door 17e eeuwse in het hout gekerfde barokkolommen. De kist die in 1885 in Duitsland is gemaakt is ingelegd met ivoor en edelstenen. Geniet op eigen tempo van de complete kunstcollectie op het ms Noordam door een ronde te maken met de iPod®-gids. Het ms Noordam is het schoolvoorbeeld van klassiek en stijlvol reizen op zee met hedendaags comfort en moderne voorzieningen.


Feiten op een rij2355t

Introductiejaar: 2006

Vlag: Nederland

Passagierscapaciteit: 1.918
Bruto Tonnage: 82.318
Lengte: 285 meter
Breedte: 31 meter

Maximum Snelheid: 24 knopen
Crew: 800

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn