Holland America Line

SAVOR THE JOURNEY

Holland America Line (HAL) is al 145 jaar leidinggevend in de cruisewereld en brengt jouw gasten naar de meest fascinerende bestemmingen over de hele wereld. HAL staat bekend om de veelzijdige cruises, excellente service, ruime keuze aan activiteiten, fascinerende routes en Nederlandse roots. Kortom alles wat je in een rederij zoekt. Verbreed je kennis en ontdek de vele mogelijkheden die HAL te bieden heeft.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

ms Oosterdam

Het ms Oosterdam is het tweede schip in de serie Vista Klasse schepen. Het schip is voorzien van de modernste technologieën in de branche en op het gebied van milieunormen zoals een diesel-elektrische krachtinstallatie voor optimaal energiegebruik en een Azipod® aandrijvingsysteem voor een maximale manoeuvreerbaarheid.

Bekijk dekkenplan


Symbolisch voor de bijna 145-jarige geschiedenis van varen rond de wereld van Holland America Line is het meesterstuk in het drie etages tellende atrium van het ms Oosterdam; een prachtige Waterford kristallen wereldbol.

Holland America Line's eerste cruiseschip in de Vista-klasse, de ms Oosterdam heeft sinds haar eerste reis haar gasten een heerlijke tijd bezorgd. Nu, als onderdeel van een vlootverbeteringsinitiatief van $ 300 miljoen, kwam de Oosterdam onlangs uit het droogdok met een schat aan geweldige updates, waaronder nieuwe lounge-, restaurant- en entertainmentruimten en volledig vernieuwde suites.

Op het schip heeft u de keuze uit een scala van activiteiten om nieuwe interesses te ontdekken of om te relaxen en nieuwe energie op te doen. Geniet aan boord van kookshows en actieve workshops in samenwerking met America's Test Kitchen. Leer hoe u uw vakantiefoto's en -video's bewerkt, weergeeft en deelt via onze Digital Workshop powered by Windows®. Ontdek de wonderen van onze wereld middels exclusieve content over natuurgeschiedenis van BBC Earth via activiteiten aan boord, concerten en films. De Greenhouse Spa & Salon biedt spabehandelingen, een thermaal bad en een lounge, en een verscheidenheid aan salondiensten. Ons volledig uitgeruste Fitness Center biedt de allernieuwste cardio- en gewichtsmachines, evenals lessen in yoga, Pilates, indoorfietsen en nog veel meer. Op het dek kunt u genieten van twee buitenzwembaden, en van een basketbal- en een volleybalveld. Gasten hebben nu de keuze uit meer entertainmentopties van wereldklasse dan ooit tevoren. Livemuziek is altijd de bezielende kern geweest van avonden aan boord bij Holland America Line en nu heeft de Oosterdam de volledige Music Walk-ervaring, met drie geweldige ontmoetingsruimten. Het Lincoln Center Stage, met musici van wereldklasse die kamermuziek uitvoeren, en Billboard Onboard, waar het feest losbarst met 50 jaar aan tophits, zijn een aanvulling op de al populaire B.B. King's Blues Club voor een compleet nieuwe "Music Walk"-ervaring.

 

Feiten op een rijtje

Introductiejaar: 2003
Vlag: Nederland
Passagierscapaciteit: 1.964
Bruto Tonnage: 82.305
Lengte: 285 meter
Breedte: 31 meter
Crew: 800
Maximun snelheid: Knopen: 24
 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn