Holland America Line

SAVOR THE JOURNEY

Holland America Line (HAL) is al 145 jaar leidinggevend in de cruisewereld en brengt jouw gasten naar de meest fascinerende bestemmingen over de hele wereld. HAL staat bekend om de veelzijdige cruises, excellente service, ruime keuze aan activiteiten, fascinerende routes en Nederlandse roots. Kortom alles wat je in een rederij zoekt. Verbreed je kennis en ontdek de vele mogelijkheden die HAL te bieden heeft.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

ms Prinsendam

Ontworpen om alle uithoeken van de wereld met elegantie en stijl te verkennen, is het ms Prinsendam ons meest intieme schip. Met accommodatie voor slechts 835 passagiers, hebben de gasten het gevoel op een klassiek jacht te varen met alle ruimte en comfort van een cruiseschip. Het heeft prachtige teakhouten dekken, zonnige ruimtes, intrigerende antiquiteiten en speciale kunst.

Bekijk dekkenplan 

 


De Prinsendam heeft luxueuze ruime ocean-view staterooms en Verandah Suites. Onlangs gerenoveerd, van de Lido Market en het Java Café tot de Explorer's Lounge, Spa en Salon, straalt onze 'elegante verkenner' meer dan ooit.

Een bijzonder beeldhouwwerk met geëtste vissen, schildpadden en dolfijnen die op een prachtige cilinder van Bolle-glas klimmen en verlicht wordt door moderne optische vezel, prijkt in het drie etages hoge atrium. Andere kunstwerken zijn onder andere een opmerkelijk abstract marmeren beeld van een Vikingschip door de contemporaine Noorse kunstenaar Nicholas Widerberg, een serie schilderijen door de impressionistische schilder Neil Pinkett, en een zeer bijzondere collectie Romeinse amfora daterend uit 50 – 150 n. Chr.

Het ms Prinsendam is hèt toonbeeld van Holland America’s stijlvolle, gracieuze leven aan boord.


Feiten op een rijtje

Introductiejaar: 20028421_130

Vlag: Nederland

Passagierscapaciteit: 835

Bruto Tonnage: 37.983

Lengte: 204 meter

Breedte: 31 meter

Maximum snelheid: 22 knopen

Crew: 588

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn