Holland America Line

SAVOR THE JOURNEY

Holland America Line (HAL) is al 145 jaar leidinggevend in de cruisewereld en brengt jouw gasten naar de meest fascinerende bestemmingen over de hele wereld. HAL staat bekend om de veelzijdige cruises, excellente service, ruime keuze aan activiteiten, fascinerende routes en Nederlandse roots. Kortom alles wat je in een rederij zoekt. Verbreed je kennis en ontdek de vele mogelijkheden die HAL te bieden heeft.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

ms Rotterdam

Het ms Rotterdam is hét vlaggenschip van Holland America Line. 

Bekijk het dekkenplan van het ms Rotterdam


Uw ervaringen aan boord worden bepaald door ruime, met kunst gedecoreerde publieke ruimtes en de nieuwste faciliteiten en voorzieningen.  Gasten kunnen aan boord genieten in de elegante eetzalen, een kunst- en antiekverzameling ter waarde van $2 miljoen, ruime teakhouten dekken en riante passagiershutten waarvan veel met privéveranda’s. De verbeteringen aan onze passagiershutten omvatten een ruimere keuze aan passagiershutten en een volledige renovatie van de inrichting.
Het ms Rotterdam staat garant voor een uitzonderlijke ervaring aan boord door een combinatie van klassieke cruise-elementen en moderne voorzieningen.


Feiten op een rijtje

Introductiejaar: 1997
Vlag: Nederland
Pasagierscapaciteit: 1.404
Bruto Tonnage: 61.849
Lengte: 238 meter
Breedte: 31 meter
Maximum Snelheid: 25 knopen
Crew: 593

 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn