Holland America Line

SAVOR THE JOURNEY

Holland America Line (HAL) is al 145 jaar leidinggevend in de cruisewereld en brengt jouw gasten naar de meest fascinerende bestemmingen over de hele wereld. HAL staat bekend om de veelzijdige cruises, excellente service, ruime keuze aan activiteiten, fascinerende routes en Nederlandse roots. Kortom alles wat je in een rederij zoekt. Verbreed je kennis en ontdek de vele mogelijkheden die HAL te bieden heeft.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

ms Veendam

Het ms Veendam is perfect geproportioneerd en biedt veel ruimte voor comfort en a2356tctiviteiten aan boord. Elegante eetkamers met onbelemmerd uitzicht op zee, een ruim dek voor wandelingen en riante passagiershutten waarvan veel een privéveranda hebben; alles op het ms Veendam ademt riant Comfort.

Bekijk dekkenplan


Gasten aan boord van het ms Veendam genieten niet alleen van een elegante eetzaal, een kunst- en antiekcollectie ter waarde van $2 miljoen, brede teakhouten dekken en ruime passagiershutten – waarvan veel een privéveranda hebben – maar ook van nieuwe, boeiende ontmoetingsruimtes en opties in de passagiershutten, die volledig opnieuw zijn ingericht. Zoals de Lanai-passagiershutten, onze laatste vernieuwing met glazen schuifdeuren die toegang bieden tot het Promenade dek, dat helemaal rondom het schip loopt. En de Spa-passagiershutten die dicht bij het luxueuze Greenhouse Spa en Salon liggen met speciale kuuroordvoorzieningen.


Feiten op een rijtje
8423_130
Introductiejaar: 1996
Vlag: Nederland
Passagierscapaciteit: 1.350
Bruto Tonnage: 57.092
Lengte: 219 meter
Breedte: 31 meter
Maximum Snelheid: 22 knopen
Crew: 557

 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn