Holland America Line

SAVOR THE JOURNEY

Holland America Line (HAL) is al 145 jaar leidinggevend in de cruisewereld en brengt jouw gasten naar de meest fascinerende bestemmingen over de hele wereld. HAL staat bekend om de veelzijdige cruises, excellente service, ruime keuze aan activiteiten, fascinerende routes en Nederlandse roots. Kortom alles wat je in een rederij zoekt. Verbreed je kennis en ontdek de vele mogelijkheden die HAL te bieden heeft.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

ms Volendam

Het thema ‘tuin’op de ms Volendam komt prachtig tot uiting in de kunstige bloemmotieven die overal op het schip in de riante openbare ruimtes en elegante passagiershutten terugkomen. ‘Bloemen’ komen overal op het schip terug, van de gebloemde stoffen en tapijten tot de enorme vazen met prachtige tropische ruikers of chrysantencomposities.

Bekijk dekkenplan


8424_130

Naast de verse bloemen die overal op het schip te vinden zijn, heeft Holland America Line uit haar fantastische kunstcollectie geput om de openbare ruimtes van het schip te decoreren. In de galerijen in de hal vindt u precolumbiaanse fetisjbeelden en uit Italië geïmporteerde renaissancefonteinen. In het hart van het schip prijkt in het ruime, drie etages hoge atrium, een elegant beeld van Luciano Vistosi, dat geïnspireerd is op de overvloed aan grillen en kleuren van een caleidoscoop.


Feiten op een rijtje

Introductiejaar: 1999
Vlag: Nederland
Passagierscapaciteit: 1.432
Bruto Tonnage: 61.214
Lengte: 238 meter
Breedte: 31 meter
Maximum Snelheid: 23 knopen
Crew 593

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn