Holland America Line

SAVOR THE JOURNEY

Holland America Line (HAL) is al 145 jaar leidinggevend in de cruisewereld en brengt jouw gasten naar de meest fascinerende bestemmingen over de hele wereld. HAL staat bekend om de veelzijdige cruises, excellente service, ruime keuze aan activiteiten, fascinerende routes en Nederlandse roots. Kortom alles wat je in een rederij zoekt. Verbreed je kennis en ontdek de vele mogelijkheden die HAL te bieden heeft.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

ms Zaandam

Het ms Zaandam is een schip in de categorie middenklasse, ontworpen voor het vervoer van minder gasten maar meer ruimte per gast voor een optimaal comfort. Het schip biedt riante openbare ruimtes en veel passagiershutten hebben een privéveranda.

Bekijk dekkenplan


De unieke sfeer op het ms Zaandam wordt medebepaald door muzikale thema’s. De decoratie van het schip is geïnspireerd op muziek, kunstvoorwerpen en souvenirs van allerlei muziekgenres van over de hele wereld. Zo vindt u overal op het schip muziekinstrumenten als de saxofoon van Bill Clinton en gesigneerde gitaren van Queen, Iggy Pop, Eric Clapton en de Rolling Stones.

In het hart van het ms Zaandam waar het drie etages hoge atrium verrijst, staat een Nederlands pijporgel in barokke stijl, geïnspireerd op de traditionele 8426_208draaiorgels die nog
steeds te vinden zijn in de Nederlandse straten.
Geniet op uw eigen tempo van de complete Zaandam kunstcollectie door een ronde te maken met de IPod®-gids.


Feiten op een rijtje

Introductiejaar: 2000

Vlag: Nederland
Passagierscapaciteit: 1.432
Bruto Tonnage: 61.396
Lengte: 238 meter
Breedte: 31 meter
Maximum Snelheid: 24 knopen
Crew: 607

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn