Holland America Line

SAVOR THE JOURNEY

Holland America Line (HAL) is al 145 jaar leidinggevend in de cruisewereld en brengt jouw gasten naar de meest fascinerende bestemmingen over de hele wereld. HAL staat bekend om de veelzijdige cruises, excellente service, ruime keuze aan activiteiten, fascinerende routes en Nederlandse roots. Kortom alles wat je in een rederij zoekt. Verbreed je kennis en ontdek de vele mogelijkheden die HAL te bieden heeft.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 jaar geleden

ms Zuiderdam

Het ms Zuiderdam begon haar eerste seizoen in 2002 en was het eerste schip in de Vista-klasse* van Holland America Line. Met een vooruitziende blik zowel op het gebied van design als spirit, was de ms Zuiderdam het eerste schip met internetaansluitingen in alle passagiershutten.

Bekijk dekkenplan


8427_184In het hart van het ms Zuiderdam hangt in het drie etages hoge atrium een zeepaardje van Waterford kristal, dat de toon zet voor een hele reeks andere uitzonderlijke kunstvoorwerpen die overal op het schip te vinden zijn. Andere stukken die de moeite waard zijn, zijn onder andere een schilderij van koningin Beatrix door popcultuur-artiest en icoon Andy Warhol, medaillons van Frank Lloyd Wright, in aluminium gegoten liftdeuren geïnspireerd op art deco werk van de New Yorkse Chrysler Building, en een enorm bloemenschilderij van
Charles Ben. Tevens kunt u over het hele schip verspreid een grote collectie antiek en eeuwenoude schilderijen bewonderen.

Feiten op een rijtje

Introductiejaar: 2002

Vlag: Nederland

Passagierscapaciteit: 1.964
Bruto Tonnage: 82.305
Lengte: 285 meter
Breedte: 31 meter
Maximum Snelheid: 24 knopen

Crew: 800

Vista-class

 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn