Holland America Line

SAVOR THE JOURNEY

Holland America Line (HAL) is al 145 jaar leidinggevend in de cruisewereld en brengt jouw gasten naar de meest fascinerende bestemmingen over de hele wereld. HAL staat bekend om de veelzijdige cruises, excellente service, ruime keuze aan activiteiten, fascinerende routes en Nederlandse roots. Kortom alles wat je in een rederij zoekt. Verbreed je kennis en ontdek de vele mogelijkheden die HAL te bieden heeft.

Cruises/ferries
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

Win een cruise naar de Noorse fjorden met HAL

Holland America Line heeft een winactie gelanceerd waarbij reisverkopers kans maken op een cruise van 7 nachten naar de Noorse fjorden.

Meedoen is eenvoudig. Boek tussen 1 maart en 30 april 2021 een Europa 2022 cruise met Holland America Line. Geef uiterlijk 10 mei 2021 het boekingsnummer door aan je Business Development Team via SalesNL@HollandAmerica.com o.v.v. Europa 2022 winactie, om kans te maken. Niet inbegrepen zijn de reis van- en naar de vertrekhaven, excursies, hotel service charges (fooien) en persoonlijke uitgaven.

HAL hield eerder deze week via een webinar de ‘productlancering Europa 2022’. Hierin gaf topman Nico Bleichrodt een update over de huidige stand van zaken. Yvonne Netz en Pascal Driever vertelden alles over het cruiseprogramma Europa 2022 en lanceerden de ‘Win een cruise actie’. De webinar is hier terug te zien.

De Nederlandstalige e-brochure voor Europa 2022 is hier te downloaden.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn