Indonesië

Wonderful Indonesia - Groots in diversiteit

Selamat datang!
Welkom op de Ecademy van Wonderful Indonesia. Hier vind je alles over de betoverende archipel met meer dan 17.000 eilanden. Ontdek de tips voor verborgen stranden, ongerepte onderwaterschoonheid, betoverend regenwoud en nog veel meer.

Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wonderful Indonesia: ga mee op virtuele reis!

Laatste toevoegingen:

Garuda Indonesia toont nieuw toptoestel

Een eerste blik op het nieuwe paradepaardje van Garuda Indonesia. Gisteren had een groep reisprofessionals en genodigden de gelegenheid om op uitnodiging van Garuda Indonesia en Amsterdam Airport Schiphol de allernieuwste aanwinst van Garuda Indonesia, de AirbusA330-900neo, te bezichtigen.Dit(...)
Lees verder

Garuda Indonesia presenteert A330-900neo

Garuda Indonesia heeft deze week haar eerste Airbus A330-900neo gepresenteerd. De levering van het nieuwe toestel maakt onderdeel uit van het vloot vernieuwingsprogramma om passagiers een verbeterde ‘flight experience’ te bieden. Garuda Indonesia de Airbus A330-900neo nog niet vast in het(...)
Lees verder

Garuda Indonesia met A330-900neo van en naar Schiphol

Garuda Indonesia is de eerste luchtvaartmaatschappij zijn die de allernieuwste Airbus A330-900neo in haar vaste schema naar en van Schiphol op zal nemen. Op donderdag 12 december zal de eerste A330neo, afkomstig uit Bali en Medan, om 07.30 uur landen op Schiphol. Vertrek naar Medan en Bali zal(...)
Lees verder

Garuda Indonesia direct van Amsterdam naar Bali

Met stop op Sumatra
Garuda Indonesia gaat vanaf 1 oktober 2019 de vlucht van Amsterdam naar Jakarta aanpassen naar een directe vlucht van Amsterdam naar Bali. ‘De reistijd van Amsterdam naar Denpasar, Bali wordt daarmee een extra uur korter. De nieuwe route zal voorlopig worden uitgevoerd met een Airbus A330-200.(...)
Lees verder