KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

KLM in vogelvlucht

2019 was een memorabel jaar. Mede dankzij jou! 35 miljoen passagiers, zes nieuwe bestemmingen, een award voor Best Business Class Europe en 100 jaar KLM. We kijken nog één keer terug, voordat we de blik richten op een mooi, gelukkig en succesvol 2020! 

 

Laatste toevoegingen:

KLM vliegt eind oktober weer rechtstreeks naar Graz

De rechtstreekse KLM vlucht tussen Schiphol en Flughafen Graz wordt vanaf zondag 25 oktober weer hervat. Met de start van het winter vliegschema keert de vliegtuigmaatschappij na de corona-gerelateerde pauze terug naar Stiermarken. De vluchten tussen Graz en Amsterdam vinden vijf keer per(...)
Lees verder

KLM maakt zich op voor winterdienstregeling

Netwerk blijft in september en oktober stabiel ten opzichte van augustus
Door de aangepaste reisadviezen voor een groot aantal landen naar ‘oranje’, zoals het Verenigd Koninkrijk, Spanje en delen van Frankrijk, zal de initieel geplande verdere opschaling van KLM’s Europese netwerk in september niet doorgaan. Met name de quarantaineregels in het Verenigd(...)
Lees verder

Gaat jouw klant weer mee op reis?

Hier kunnen ze prima naar toe!
Wil jouw klant op reis dit najaar, maar weet hij of zij nog niet naar welke bestemming? Om wat inspiratie te bieden, selecteerden we de bestemmingen met een geel reisadvies. Van 24 september tot en met 3 oktober bieden KLM en partners een verlaagd tarief aan naar Curaçao en scherpe tarieven(...)
Lees verder

Online sessie ‘Veilig en vertrouwd vliegen’

Nu de wereld door COVID-19 te maken heeft met ongekende veranderingen, realisereert KLM zich des te meer hoe belangrijk het is om met jou in gesprek te blijven. Als trouwe en gewaardeerde relatie ben jij zeer belangrijk voor KLM en willen zij je graag optimaal informeren en weten welke vragen(...)
Lees verder