Airlines

KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines
Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn

KLM 2017 - A year in motion

Laatste toevoegingen:

Capaciteit KLM stijgt komend winterseizoen

De totale capaciteit van KLM stijgt dit winterseizoen met 1,4 procent ten opzichte van het winterseizoen 2017. Dit geldt voor zowel het langeafstandsnetwerk als het middellangeafstandsnetwerk. KLM zal door blijven vliegen op Fortaleza in Brazilië en blijft daarmee focussen op de opkomende(...)
Lees verder

Tune into your Travel

KLM maakt wachten aangenamer
Passagiers die op het vliegveld wachten kunnen eenvoudig gebruik maken van KLM’s nieuwste aanwinst in haar AR-aanbod op sociale media, door de Facebookcamera op hun mobiele telefoon te openen. Met de camera aan de achterkant kunnen gebruikers verschillende reislandschappen verkennen en(...)
Lees verder

Meer bestemmingen met nieuwe ticketopties

Zuid-Amerika, Centraal-Amerika en het Caribisch Gebied
Na Noord-Amerika en Canada kunnen je klanten nu ook kiezen voor Light, Standard of Standard + bij Economy Class-vluchten naar Zuid-Amerika, Centraal-Amerika en het Caribisch Gebied. Met extra services voor een ticket op maat.  Vanaf nu kunnen klanten die reizen naar Zuid-Amerika, Centraal(...)
Lees verder

KLM verwent klanten met nieuwe Rituals lijn

KLM legt haar klanten, met de ingang van de winterdienstregeling op zondag 28 oktober, in de watten met de exclusieve Rituals productlijn ‘The Amsterdam Collection’. Deze Rituals producten zijn speciaal voor KLM-klanten ontwikkeld en samengesteld uit producten die een ultiem gevoel van(...)
Lees verder