KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

KLM in vogelvlucht

2019 was een memorabel jaar. Mede dankzij jou! 35 miljoen passagiers, zes nieuwe bestemmingen, een award voor Best Business Class Europe en 100 jaar KLM. We kijken nog één keer terug, voordat we de blik richten op een mooi, gelukkig en succesvol 2020! 

 

Laatste toevoegingen:

Internationale trein krijgt vleugels

Lancering Actieagenda Trein en Luchtvaart
Versterk de internationale trein, zodat deze voor meer reizigers een aantrekkelijk alternatief wordt voor korte vluchten. Dat is de ambitie van de ‘Actieagenda Trein en Luchtvaart’ die aan de Tweede Kamer is gestuurd. De agenda is in samenwerking met het ministerie van Infrastructuur en(...)
Lees verder

Nieuwe KLM-bestemming Edmonton Airport biedt sneltest

Edmonton International Airport, waar KLM sinds kort weer op vliegt, heeft extra initiatieven ontwikkeld voor een veilige reis: een experiment met een nieuwe sneltest die binnen één minuut vertelt of je COVID-19 hebt, een speciaal veiligheidsprogramma en ACI-keurmerk geeft passagiers meer(...)
Lees verder

KLM Cityhopper op Virtual Reality-tour

KLM Cityhopper gaat op 5 november van start met Virtual Reality-trainingen (VR) voor piloten die op de vliegtuigtypen Embraer 175 en 190 gaan vliegen. Doel is om de trainingstijd effectiever te benutten. Daarnaast levert het kostenbesparingen op. De VR-trainingen zijn in-house ontwikkeld. KLM(...)
Lees verder

KLM hervat route naar Edmonton

KLM gaat vanaf 29 oktober twee keer per week vliegen op Edmonton, ook wel bekend als de toegangspoort tot de Canadese Rocky Mountains. Zoals eerder aangekondigd vliegt KLM deze winter iedere donderdag en zaterdag tussen Amsterdam en Edmonton International Airport met een Airbus A330-300.(...)
Lees verder

Laatste landing Boeing 747 van KLM op Schiphol

De Boeing 747 van KLM is zondagavond voor de laatste keer geland op Schiphol. Het iconische toestel maakte zijn laatste vlucht in de bekende blauwe KLM-kleur. De gemeente Haarlemmermeer had bekende spottersplaatsen afgezet om drukte te voorkomen, maar veel liefhebbers stonden een eind verderop(...)
Lees verder