KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

KLM in vogelvlucht

2019 was een memorabel jaar. Mede dankzij jou! 35 miljoen passagiers, zes nieuwe bestemmingen, een award voor Best Business Class Europe en 100 jaar KLM. We kijken nog één keer terug, voordat we de blik richten op een mooi, gelukkig en succesvol 2020! 

 

Laatste toevoegingen:

Pieter Elbers ontvangt koninklijke onderscheiding

Pieter Elbers, president-directeur van KLM, is woensdag bij zijn afscheid door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander benoemd tot Commandeur in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn inzet voor KLM en de Nederlandse luchtvaart. De bijbehorende versierselen werden hem uitgereikt door minister(...)
Lees verder

KLM-passagiers kunnen deze zomer gewoon reizen

Voor juli en augustus geldt, vanwege de personeelsproblemen op Schiphol, voor alle luchtvaartmaatschappijen een maximumaantal opstappende passagiers vanaf Amsterdam. Dus ook voor KLM. Dat maximum verschilt per dag. Om hieraan tegemoet te komen beperkt KLM de verkoop van tickets en zal KLM, op(...)
Lees verder

Tot €150 zomerkorting op KLM Holidays

Wil jouw klant deze zomer nog op vakantie? Dit is het moment om die pakketreis te boeken! Zo geeft KLM nu €75 korting op alle Europese bestemmingen en maar liefst €150 korting op bestemmingen buiten Europa. Al meer dan 100 jaar verbindt KLM reizigers met de wereld. KLM's jarenlange ervaring en(...)
Lees verder

Win KLM Holidays-vouchers van €1.000, €400 en €250

KLM Holidays bestaat één jaar en dat willen we graag met jou vieren. Boek jij van 1 tot en met 30 juni 2022 de meeste KLM Holidays-pakketreizen? Dan maak je kans op een voucher van €1.000, €400 of €250. Val jij in de prijzen? Omdat KLM Holidays één jaar bestaat, willen we graag iets speciaals(...)
Lees verder

KLM onthult nieuwe klasse aan boord

Premium Comfort
KLM heeft tijdens het Dutch Open 2022 de nieuwe Premium Comfort Class gepresenteerd. Premium Comfort is een nieuwe tussenklasse met meer ruimte, luxe, keuze, comfort en privacy dan in de huidige Economy Class, tegen een voordeliger tarief dan de World Business Class. Met de Premium(...)
Lees verder