KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

KLM in vogelvlucht

2019 was een memorabel jaar. Mede dankzij jou! 35 miljoen passagiers, zes nieuwe bestemmingen, een award voor Best Business Class Europe en 100 jaar KLM. We kijken nog één keer terug, voordat we de blik richten op een mooi, gelukkig en succesvol 2020! 

 

Laatste toevoegingen:

Heb jij gewonnen bij Weet&Win! XL?

Deze Weet&Win! XL editie maakte je niet alleen kans op mooie prijzen, maar ook op twee tickets naar Fortaleza of Sardinië. Wist jij dat het eerste Delfts blauwe huisje dateert uit 1952 en in Nijmegen géén KLM Urban Trail is gelopen?  Check nu of je tot de winnaars behoort!
Lees verder

Recordaantal passagiers voor KLM in 2019

KLM mocht in 2019 een recordaantal van 35,1 miljoen passagiers aan boord verwelkomen. Dat is een stijging van 2,7% ten opzichte van 2018. Deze groei leidde tot een bezettingsgraad van 89,4% over het hele jaar. Het komt hiermee 0,3%-punt hoger uit dan in 2018. Groei was met name te zien op(...)
Lees verder

KLM Wereldealweken van start!

Het zal niemand zijn ontgaan: de KLM Werelddeal Weken zijn begonnen! Via tv, radio, internet, social media en met e-mailmarketing zetten we de KLM Werelddeal Weken volop in de schijnwerpers. Meer dan 100 bestemmingen, van New York tot Shanghai, tegen de meest aantrekkelijke prijzen. Hiermee kun(...)
Lees verder

KLM 2019 in vogelvlucht

Met hartelijke dank aan alle klanten en medewerkers die 2019 tot een memorabel jaar hebben gemaakt, bijgaand een overzicht van de hoogtepunten in onze jaarfilm en KLM Facts & Figures 2019.    
Lees verder