KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

KLM in vogelvlucht

2019 was een memorabel jaar. Mede dankzij jou! 35 miljoen passagiers, zes nieuwe bestemmingen, een award voor Best Business Class Europe en 100 jaar KLM. We kijken nog één keer terug, voordat we de blik richten op een mooi, gelukkig en succesvol 2020! 

 

Laatste toevoegingen:

KLM heropent Schengen Crown Lounge na sluiting corona

KLM heeft haar Europese Schengen Crown Lounge op Schiphol weer geopend. Sinds maart was de lounge gesloten in verband met corona. De KLM Crown Lounge (Non Schengen) is altijd open gebleven om klanten te ontvangen. Het eerder wat beperkte Food & Beverage-aanbod wordt nu weer voorzichtig(...)
Lees verder

Laat vakantiedromen uitkomen

Hier vliegt KLM weer naar toe!
Een nieuwe stad ontdekken, het weerzien met familie en vrienden, de wereldreis waarvoor jouw klant spaarde... Zoveel dromen die moesten wachten. Maar, het leven komt weer op gang. Dromen veranderen in plannen en plannen in nieuwe avonturen. Wanneer jouw klant zover is, zijn wij er klaar voor.(...)
Lees verder

KLM herstelt netwerk geleidelijk

KLM is het netwerk geleidelijk en zorgvuldig weer aan het opstarten. In de maand juli voert KLM 5.000 Europese vluchten uit. De prognose voor augustus is 11.000. Intercontinentaal zijn dat er zo’n 1.900 in juli en 2.100 in augustus. Op dit moment wordt bij ongeveer de helft van de(...)
Lees verder

KLM en Transavia passen voucherbeleid aan

Klanten van Air France-KLM en Transavia die vanwege de coronacrisis een voucher hebben gekregen bij een geannuleerde vlucht, kunnen vanaf nu hun geld terugvragen. Beide airlines hebben bekend gemaakt dat zij hun voucherbeleid met terugwerkende kracht gaan aanpassen. Bij KLM kregen alleen(...)
Lees verder