Airlines

KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

KLM 2017 - A year in motion

Laatste toevoegingen:

De Weet&Win! kansronde van december

De Weet&Win! kansronde van december is begonnen! De laatste Weet&Win! van het jaar staat klaar! Op naar een mooi 2019 waarin we je elke maand inspireren met de mooiste bestemmingen. En wie weet win jij dit jaar wel vliegtickets naar een van die droombestemmingen… Hoe meer je weet, hoe(...)
Lees verder

Zon, zee, zeilen en dansen

Terwijl we hier begin maart reikhalzend uitkijken naar het eerste vleugje groen aan de bomen, start op Sint-Maarten de maand met de meeste zonuren. Met heerlijke temperaturen, dankzij de verkoelende passaatwinden. Die bovendien de zeilen mooi doen opbollen. Deze winden blazen elk jaar weer(...)
Lees verder

Heb jij gewonnen bij Weet&Win! november?

Herkende jij het 99e KLM Delfts blauwe huisje? Liet je je niet van de wijs brengen door de zeester? En zette je Edmonton goed op de kaart? Dan ben jij misschien wel een van de winnaars van de Weet&Win! kansronde november.  Bekijk snel de uitslag
Lees verder

Cultureel Wrocław nieuwe bestemming KLM

Vierde bestemming in Polen
Met ingang van 6 mei 2019 breidt KLM haar netwerk uit met een dagelijkse vlucht naar Wrocław, Polen. De vlucht wordt uitgevoerd met de Embraer 175, met een capaciteit van 88 passagiers. Het levendige Wrocław is voor KLM de vierde bestemming in Polen. Over Wrocław Wrocław ligt in het westelijk(...)
Lees verder