KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

KLM in vogelvlucht

2019 was een memorabel jaar. Mede dankzij jou! 35 miljoen passagiers, zes nieuwe bestemmingen, een award voor Best Business Class Europe en 100 jaar KLM. We kijken nog één keer terug, voordat we de blik richten op een mooi, gelukkig en succesvol 2020! 

 

Laatste toevoegingen:

KLM is weer On Tour

Waar KLM voorheen alle reisbureaus in Nederland bezocht met een salesteam tijdens KLM On Tour, is er dit jaar een andere manier gevonden om de reisagent in persoonlijk contact te brengen met een KLM’er. Vanaf 12 juli ontvangen reisbureaus een energie-boost in de vorm van een krat fruit,(...)
Lees verder

KLM-netwerk in Caraïben en Zuid-Amerika op dezelfde sterkte als in 2019

Het KLM-netwerk in de Caraïben en Zuid-Amerika is met 17 bestemmingen op dezelfde sterkte als in 2019. Port of Spain (Trinidad & Tobago) en Bridgetown (Barbados) zullen in de winter van 2021 als nieuwe bestemmingen worden toegevoegd. Naar veel landen in de Caraïben en Zuid-Amerika zijn(...)
Lees verder

Goed voorbereid op reis met KLM’s COVID-19 check | Upload@Home

KLM-klanten die naar een geselecteerd aantal bestemmingen reizen, kunnen nu de benodigde coronareisdocumenten van tevoren laten controleren. KLM’s COVID-19 check | Upload@Home is een nieuwe service, waarmee de klant goed voorbereid en vlot op reis kan gaan. KLM begrijpt dat reizen met alle(...)
Lees verder

KLM behoudt ook dit jaar vijfsterren APEX-status

De Airline Passenger Experience Association (APEX) voert elk jaar een omvangrijk onderzoek uit onder passagiers van luchtvaartmaatschappijen. Deze evaluatie omvat beoordelingen van meer dan een miljoen vluchten die worden uitgevoerd door zo’n 600 luchtvaartmaatschappijen. Passagiers worden(...)
Lees verder

Harm Kreulen binnenkort met pensioen

Na een indrukwekkende carrière van 36 jaar bij KLM gaat Harm Kreulen per 1 oktober 2021 met pensioen en wordt opgevolgd door Bas Gerressen. Gedurende zijn carrière heeft Kreulen verschillende posten in binnen- en buitenland vervuld voor KLM en voor Air(...)
Lees verder