KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

KLM 2018 - A memorable year

Laatste toevoegingen:

KLM, Thalys en NS slaan handen ineen

Vervanging vluchten tussen Brussel en Schiphol
Met ingang van 29 maart 2020 vervangt KLM één dagelijkse verbinding tussen Brussel en Schiphol door stoelcapaciteit op de hogesnelheidstrein Thalys. KLM, Thalys en NS hebben de afgelopen maanden gewerkt aan een lange-termijnplan om het aantal vluchten tussen Brussel en Schiphol te verminderen.(...)
Lees verder

KLM brengt ode aan uniform

Modeshow op vlucht naar New York
KLM heeft gisteren tijdens een vlucht van Amsterdam naar New York samen met haar passagiers herinneringen opgehaald aan de KLM-uniformen door de jaren heen. In opmaat naar de 100ste verjaardag van de luchtvaartmaatschappij op 7 oktober werd het gangpad voor even omgetoverd tot een catwalk(...)
Lees verder

Uitnodiging viering KLM 100 jaar

Dit jaar vieren wij een prachtig jubileum: honderd jaar KLM! Deze mijlpaal vieren wij graag samen met jou en daarom nodigen wij jou van harte uit voor de KLM100 Experience op vrijdag 4 oktober. Wij raden je aan om snel te reageren, want het aantal plaatsen is beperkt! KLM100 Experience(...)
Lees verder

Prijswinnaars Weet&Win! augustus bekend!

Wist jij de antwoorden van Weet&Win! augustus? De uitslag is nu bekend! Kijk dus snel of je een prijs gewonnen hebt. Deze keer biedt KLM een mooi KLM 100 jaar prijzenpakket. Plus natuurlijk de begeerlijke Europa tickets. Check snel de uitslag!
Lees verder