KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

KLM in vogelvlucht

2019 was een memorabel jaar. Mede dankzij jou! 35 miljoen passagiers, zes nieuwe bestemmingen, een award voor Best Business Class Europe en 100 jaar KLM. We kijken nog één keer terug, voordat we de blik richten op een mooi, gelukkig en succesvol 2020! 

 

Laatste toevoegingen:

KLM deals naar topbestemmingen!

Tot en met 6 december profiteert jouw klant zeven dagen lang van extra voordeel op ruim veertig bestemmingen. Aan de kou ontsnappen op een tropisch eiland? Of op avontuur tijdens een citytrip? Het kan allemaal!   Tot en met dinsdag 6 december 2022 profiteert jouw klant van extra voordeel(...)
Lees verder

Zorgeloos op reis met de gratis KLM Bus

Dat is nog eens relaxed: de KLM Bus brengt jouw klant gratis vanuit vier steden naar Schiphol en weer terug. De KLM Bus rijdt van en naar Maastricht, Eindhoven, Nijmegen en Arnhem. Maak jij je klanten blij met deze service?   De KLM Bus brengt u gratis vanaf vier steden naar Schiphol en(...)
Lees verder

Jij&KLM Winterfeest

Kom winters genieten op het Jij&KLM Winterfeest! Een dag vol winterpret, borrelen, dansen én ook nog eens kans maken op een vakantie naar Curaçao. Ben jij erbij op woensdag 7 december? Jij&KLM Winterfeest Als dank voor het afgelopen jaar willen we samen met jou 2022 mooi afsluiten!(...)
Lees verder

Save the date voor het Jij&KLM Winterfeest!

Kom winters genieten op het Jij&KLM Winterfeest! Een dag vol winterpret, borrelen, dansen én mooie prijzen.   Ben jij erbij op 7 december? Zet het alvast in je agenda en houd je mailbox in de gaten. De uitnodiging volgt snel!
Lees verder

KLM-huisje op Aruba: de aftermovie

Het nieuwste KLM-huisje, dat KLM ieder jaar op haar verjaardag presenteert, staat op Aruba. Huisje nummer 103 werd eerder deze maand feestelijk onthuld. Het gaat om een miniatuurversie, uitgevoerd in Delfts blauw, van het huis van de familie Ecury op het populaire vakantie-eiland. Dat ze(...)
Lees verder