KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

KLM 100 jaar - To more memories together

Laatste toevoegingen:

KLM blikt vooruit

Tech & Travel Trends 2020
De manier waarop reizigers zoeken, boeken en op reis gaan, verandert. Hoe beïnvloeden technologie en de reiziger zelf het reizen in 2020? KLM blikt vooruit op de toekomst van reizen: van boeken via voice-technologie en duurzaam reizen met de trein als alternatief tot door de security met(...)
Lees verder

KLM en Qantas breiden hun codeshare overeenkomst uit

KLM en Qantas hebben maandag een aanvullende codeshare-overeenkomst aangekondigd. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor klanten die tussen Nederland en Australië reizen. In deze overeenkomst voegt Qantas haar code toe op de dagelijkse KLM-vluchten tussen Amsterdam en Bangkok en voegt KLM haar(...)
Lees verder

KLM gaat zich meer focussen op Japanse klant

KLM heeft een nieuw servicekanaal geopend, gericht op de Japanse markt. Op social media platform LINE wordt sinds deze week 24 uur per dag service verleend aan Japanse klanten met behulp van social media agents. Zij kunnen vragen van passagiers beantwoorden, tickets boeken en instapkaarten(...)
Lees verder

KLM opent nieuwe Crown Lounge officieel

KLM heeft de geheel vernieuwde KLM non-Schengen Crown Lounge op Schiphol officieel geopend. De gloednieuwe lounge biedt haar bezoekers een onvergetelijke ervaring dankzij het hoogwaardige serviceniveau, nieuwe Food & Beverage-concepten en de toepassing van innovatieve(...)
Lees verder