KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

KLM in vogelvlucht

2019 was een memorabel jaar. Mede dankzij jou! 35 miljoen passagiers, zes nieuwe bestemmingen, een award voor Best Business Class Europe en 100 jaar KLM. We kijken nog één keer terug, voordat we de blik richten op een mooi, gelukkig en succesvol 2020! 

 

Laatste toevoegingen:

KLM is er voor je!

De coronacrisis raakt ons allemaal. Voor KLM staat de gezondheid en veiligheid van jouw klanten voorop. Daarom doen we er alles aan om straks weer samen gezond op reis te kunnen gaan. We informeren je graag hoe we het hoofd bieden aan deze uitzonderlijke situatie.       (...)
Lees verder

KLM start de zomerdienstregeling met 57 bestemmingen

Als gevolg van de coronacrisis start KLM de zomerdienstregeling, die op 29 maart ingaat, met een sterk gereduceerd netwerk. Tot en met 3 mei is KLM van plan om naar 25 intercontinentale en 32 Europese bestemmingen te vliegen. Dit gebeurt met een aangepast schema, wat neerkomt op zo’n 10 procent(...)
Lees verder

Tijdelijk geen Weet&Win!

De impact van het coronavirus op de luchtvaart en reisorganisaties is enorm. We moeten, onder voortdurende veranderende omstandigheden, de juiste maatregelen en beslissingen nemen voor onze klanten en medewerkers. Dit vraagt veel tijd en energie van ons allen. Om die reden hebben we besloten om(...)
Lees verder

Dit zijn de winnaars van Weet&Win! februari

Heb jij geraden hoeveel het nieuwe elektronische bagagelabel BAGTAG kost? Wist je welk type vliegtuig speciaal gerestaureerd is voor The Flying Dutchman in Madurodam? Misschien heb jij wel een van de mooie prijzen gewonnen! Bekijk de gelukkige prijswinnaars van de Weet&Win! quiz van(...)
Lees verder