KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

KLM in vogelvlucht

2019 was een memorabel jaar. Mede dankzij jou! 35 miljoen passagiers, zes nieuwe bestemmingen, een award voor Best Business Class Europe en 100 jaar KLM. We kijken nog één keer terug, voordat we de blik richten op een mooi, gelukkig en succesvol 2020! 

 

Laatste toevoegingen:

KLM biedt duidelijkheid dankzij interactieve COVID-19 kaart

KLM begrijpt dat het plannen van een reis in de COVID-19 pandemie voor klanten onzekerheid met zich mee kan brengen. De regels rondom reizen veranderen voortdurend en verschillen van land tot land. Juist nu is het voor klanten van groot belang om tijdens het plannen van hun reis de meest(...)
Lees verder

KLM onthult huisje 102

Theater Tuschinski in Amsterdam
Zoals elk jaar maakt KLM op haar verjaardag, 7 oktober, het nieuwe huisje bekend. Dit jaar is er een Delftsblauwe miniatuurversie van Theater Tuschinski in Amsterdam gemaakt. Dit huisje wordt in de World Business Class van KLM aan passagiers uitgedeeld. De bekendmaking van het nieuwe huisje(...)
Lees verder

Bas Gerressen, nieuwe directeur KLM Nederland

‘Nog lange hobbelige weg te gaan’
KLM heeft nog een lange en hobbelige weg te gaan naar herstel, ook al wordt binnen Europa weer met volle toestellen gevlogen en bieden de versoepelde toelatingseisen van de VS weer volop perspectief. Dat zegt Bas Gerressen, per 1 oktober de nieuwe directeur Nederland van KLM, in zijn(...)
Lees verder

‘Lord’ Harm Kreulen zet punt achter ´leukste baan bij KLM´

KLM Nederland is als een dieselmotor. Tot en met 2019 draaide die motor 10.000 toeren en liep toen onverwacht vast. De afgelopen tijd is die motor gereviseerd, voorzien van een apk-keuring en nu zit er weer beweging in. Met deze beeldspraak nam Harm Kreulen, bekend van zijn aansprekende(...)
Lees verder

KLM biedt extra bestemmingen in de VS aan deze winter

Dankzij recent aangekondigde versoepelingen van reisrestricties kan KLM deze winter toch extra bestemmingen aanbieden in de Verenigde Staten. De VS kondigden recent aan vanaf begin november gevaccineerde reizigers uit de EU en het Verenigd Koninkrijk weer toe te laten. Ook heeft de Nederlandse(...)
Lees verder