KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

KLM in vogelvlucht

2019 was een memorabel jaar. Mede dankzij jou! 35 miljoen passagiers, zes nieuwe bestemmingen, een award voor Best Business Class Europe en 100 jaar KLM. We kijken nog één keer terug, voordat we de blik richten op een mooi, gelukkig en succesvol 2020! 

 

Laatste toevoegingen:

KLM gaat premium economy aanbieden

In navolging van moederbedrijf Air France en veel andere maatschappijen gaat KLM een premium economy aan boord aanbieden. Dat maakte topman Pieter Elbers donderdag bekend bij de presentatie van de jaarcijfers in Parijs, meldt onder andere het Noordhollands Dagblad. Vooralsnog wil KLM deze(...)
Lees verder

KLM verrast eerste passagiers KLM Boeing 787-10 ‘Hyacint’

KLM heeft haar vijfde Boeing 787-10 Dreamliner woensdag in ontvangst genomen. ‘Hyacint’– met KLM president-directeur Pieter Elbers aan boord - landde woensdagochtend op Schiphol en maakt op deze Valentijns-vrijdag haar eerste commerciële vlucht. Nairobi is de eerste bestemming van dit nieuwe,(...)
Lees verder

Corendon en KLM ondertekenen overeenkomst voor Curaçao

Verdubbeling aantal stoelen!
Corendon en KLM hebben donderdagavond een nieuwe overeenkomst ondertekend voor vluchten naar Curaçao. Vanaf het winterseizoen 2020/2021 neemt Corendon gedurende een periode van drie jaar bijna een kwart miljoen stoelen af bij KLM. Dat is een verdubbeling van het huidige aantal stoelen. Met dit(...)
Lees verder