Airlines

KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

KLM 2017 - A year in motion

Laatste toevoegingen:

KLM breidt (Scandinavisch) netwerk uit

Codeshare-overeenkomst met Atlantic Airways
KLM en Atlantic Airways, de nationale luchtvaartmaatschappij van de Faeröer Eilanden, hebben een codeshare overeenkomst gesloten. Deze overeenkomst biedt een netwerkuitbreiding voor beide maatschappijen. De twee luchtvaartmaatschappijen bieden nu gezamenlijke vluchten naar de Faeröer Eilanden(...)
Lees verder

KLM meest veilige en punctuele vliegtuigmaatschappij in 2018

Ook in 2018 scoorde KLM weer goed op veiligheid en punctualiteit, twee belangrijke pijlers voor de luchtvaartmaatschappij Luchtvaart-data-informatiebedrijf Flight Stats kende KLM in 2018 de tweede plaats, na Qatar Airways, toe als het gaat om punctualiteit. Dat maakt KLM in Europa de meest(...)
Lees verder

Weet&Win! winnaars december zijn bekend!

Ben jij een van de winnaars van de Weet&Win! kansronde van december? Dan kan die sauna- of bioscoopbon zomaar eens van jou zijn. Wie weet vlieg je zelfs binnenkort wel naar een Europese bestemming naar keuze… Bekijk snel of je tot de winnaars behoort!
Lees verder

Test je geluk in de Weet&Win! van januari

De Weet&Win! kansronde van januari is begonnen! Weet jij alle vragen, in een zo kort mogelijke tijd, correct te beantwoorden? Dan maak je kans op mooie prijzen, waaronder twee felbegeerde vliegtickets. Wij wensen je extra veel geluk in het nieuwe jaar! Doe jij mee aan deze Kansronde?(...)
Lees verder