KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

KLM 2017 - A year in motion

Laatste toevoegingen:

Prijswinnaars Weet&Win! maart bekend

Kon jij Krakau feilloos aanwijzen op de kaart? Wist jij op welke Noorse stad KLM niet vliegt? Dan ben jij misschien wel de grote winnaar van de Weet&Win! Bekijk snel de uitslag en wie weet vlieg jij straks naar Krakau.
Lees verder

KLM vliegt op vier extra bestemmingen in zomerseizoen

Dit zomerseizoen vliegt KLM op vier extra bestemmingen. Napels en Wroclaw worden toegevoegd aan het Europese netwerk. Op Napels vliegt KLM tot twee keer per week en de Poolse bestemming wordt dagelijks aangedaan. KLM breidt haar langeafstandsnetwerk uit met de bestemmingen Boston (tot vier(...)
Lees verder

Nieuwe KLM tv-commercial

Maak je wereld groter
KLM heeft haar nieuwste commercial op de Nederlandse tv en in de bioscopen laten zien. In de 55 seconden durende commercial is de hoofdrol weggelegd voor een reislustige baby. De commercial maakt deel uit van de nieuwe KLM-merkcampagne ‘Maak je wereld groter’ die inzet op(...)
Lees verder

100 jaar Nederlandse luchtvaart

Onderweg naar een duurzame toekomst
Luchtvaartpioniers KLM, GKN Fokker en NLR (Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum) vierden donderdag 14 maart gezamenlijk hun 100-jarig bestaan in het Eye Filmmuseum. Hier werd precies een eeuw geleden de ELTA (Eerste Luchtverkeer Tentoonstelling Amsterdam) gehouden. Tijdens het evenement werd(...)
Lees verder