KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

KLM 2018 - A memorable year

Laatste toevoegingen:

Lichte stijging KLM-vervoerscijfers

Vooral groei op Azië
De maand april liet een lichte stijging van de KLM-vervoerscijfers zien. KLM had in deze maand 1,8 procent meer passagiers aan boord in vergelijking met dezelfde maand vorig jaar. De passagiersgroei was met name te zien op bestemmingen in Azië. Pieter Elbers, president-directeur KLM: ‘Na daling(...)
Lees verder

Speel nu mee met Weet&Win! XL

Van dinsdag 7 tot en met zondag 26 mei kun jij als reisadviseur meedoen met de Weet&Win! XL-ronde. De hoofdprijs is een reis naar Curaçao, inclusief vlucht en 7 overnachtingen! Zie jij jezelf al op het strand zitten? Of ga je voor 2 tickets naar een Europese bestemming? Er valt nog veel(...)
Lees verder

Eerste KLM-vlucht naar Wrocław

De eerste KLM-vlucht naar de Poolse stad Wrocław is op maandag 6 mei uitgevoerd. Het is de vierde bestemming van KLM in Polen. De vlucht wordt dagelijks met een Embraer 175 uitgevoerd. Wrocław ligt in het westen van Polen, aan de rivier de Oder. Het heeft ruim 600.000 inwoners en is daarmee de(...)
Lees verder

KLM on tour

KLM is weer On Tour! Van 6 tot en met 24 mei komen we langs bij alle reisbureaus van Nederland. KLM deelt het laatste nieuws en zijn vooral benieuwd naar jouw ervaringen. Wat vind je van de nieuwe services en bestemmingen en hoe kunnen ze jou nog beter van dienst zijn? KLM hoort het graag(...)
Lees verder