KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

KLM 2018 - A memorable year

Laatste toevoegingen:

Winnaars Weet&Win! juni bekend

Wist jij alles over de KLM Urban Trail Series en onze duurzaamheids-initiatieven? Misschien win jij dan twee tickets naar een Europese bestemming, een dagje uit of een van de andere mooie prijzen. Check snel de uitslag!
Lees verder

Gelukkige winnaar van Weet&Win! XL

Op naar Curaçao!
Van dinsdag 7 tot en met zondag 26 mei was KLM weer On Tour. In drie weken tijd gingen we langs bij alle reisbureaus van Nederland om de laatste nieuwtjes te delen, maar ook om jou aan het woord te laten en je ervaringen met ons te delen. Zo waren we benieuwd naar jouw mening over onze nieuwe(...)
Lees verder

KLM100 Experience dag

De roemrijke geschiedenis van KLM is er een van dromen en doen, van durven en van ondernemen. We zijn 100 jaar geworden door kansen te grijpen, technologieën te omarmen en samenwerkingen aan te gaan, maar dit konden we natuurlijk niet alleen. Ook jij als reisadviseur hebt hieraan bijgedragen.(...)
Lees verder

Naar Rio de Janeiro met de KLM Bus

Via Enschede, Hengelo of Apeldoorn!
Met ingang van 1 juli breidt KLM het netwerk van de KLM Bus van en naar Schiphol uit met de route Apeldoorn-Hengelo-Enschede. Hierdoor wordt het mogelijk om een vliegticket te boeken vanaf deze steden via Schiphol naar alle 165 KLM-bestemmingen én bestemmingen van KLM-partners, zoals Air France(...)
Lees verder