KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn

KLM in vogelvlucht

2019 was een memorabel jaar. Mede dankzij jou! 35 miljoen passagiers, zes nieuwe bestemmingen, een award voor Best Business Class Europe en 100 jaar KLM. We kijken nog één keer terug, voordat we de blik richten op een mooi, gelukkig en succesvol 2020! 

 

Laatste toevoegingen:

KLM jaarcijfers 2020

'2020 was een ongelooflijk zwaar jaar voor KLM en de KLM’ers. De meedogenloze COVID-pandemie bracht het netwerk van KLM vrijwel tot stilstand in april en leidde tot ongekende verliezen en toename van de schulden. We hebben veel van onze ambities moeten herijken en onze plannen voortdurend(...)
Lees verder

‘Licht aan het eind van de tunnel’

Na een ‘bar en boos’ 2020 heeft KLM voor herstel ingezet op het tweede kwartaal van dit jaar. ‘Boekjaar 2021 wordt een beter jaar, maar de start is moeilijk’, stelde Harm Kreulen, directeur KLM Nederland donderdag in de online sessie Veilig & Vertrouwd Vliegen waarin KLM een update gaf over(...)
Lees verder

Eerste passagiersvlucht met duurzame synthetische kerosine

Wereldprimeur
In Nederland is voor het eerst in de wereld een passagiersvlucht uitgevoerd waarbij het vliegtuig deels op duurzaam geproduceerde synthetische kerosine heeft gevlogen. Dat is 8 februari bekend gemaakt tijdens een internationale conferentie over duurzame synthetische luchtvaartbrandstoffen(...)
Lees verder

KLM zet in op duurzame vliegtuigbrandstof

Het Corporate BioFuel Programma van KLM heet voortaan KLM Corporate SAF Programma. SAF staat voor Sustainable Aviation Fuel. KLM kiest voor deze nieuwe naam om te verduidelijken dat de brandstof die zij inkoopt, duurzaam is en wordt gemaakt van grondstoffen die bijvoorbeeld geen ontbossing(...)
Lees verder

KLM's nieuwjaarswens is er één voor de toekomst

2020 is een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Een pandemie van ongekende omvang heeft onze wereld ingrijpend veranderd. Nu 2020 ten einde loopt, is het tijd om met vertrouwen vooruit te kijken en op zoek te gaan naar lichtpuntjes. Dit jaar is onze nieuwjaarswens er één voor een toekomst(...)
Lees verder