KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

Ga je mee op KLM's eerste vlucht naar Austin?

KLM vliegt vanaf 7 mei drie keer per week rechtstreeks op Austin, de hoofdstad van Texas. Wil jij de allereerste vlucht meemaken? Deze geweldige ervaring bieden wij jou aan voor het speciale tarief van €326 (ticket only).

Deze inaugurele vlucht naar Austin wil je niet missen
KLM breidt haar netwerk uit met Austin, de hoofdstad van Texas. De allereerste vlucht is op 7 mei. Deze inaugurele vlucht vieren we met een spectaculaire openingsceremonie bij de gate. Journalisten, de KLM-directie en ambassadeurs worden feestelijk onthaald bij de touchdown in Austin. En jij kan erbij zijn!

Speciaal tarief: €326
Alleen voor Jij&KLM-leden hebben we een speciaal tarief. We kunnen jou deze geweldige ervaring aanbieden voor maar €326 retour. Je kunt dit aantrekkelijke tarief boeken in je GDS.
De bestemming van deze inaugurele vlucht is ook heel bijzonder. Austin staat bekend als ‘Live Music Capital of the World’. Het is een bruisende stad met vele muziektentjes en een artistieke sfeer. Het Formule 1-circus en het techfestival South by Southwest doen de Texaanse hoofdstad elk jaar aan. Daarnaast is Austin ook nog eens een levendige studentenstad met verschillende universiteiten, waaronder de hoofdcampus van de Universiteit van Texas.
 
MIS DEZE VLUCHT NIET!

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn