KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 weken geleden
05 sep

KLM Urban Trail Series

Op zondag 5 september 2021 gaat de KLM Urban Trail Utrecht weer van start. De vierde editie biedt deelnemers een uniek parcours, dat hen door tal van markante en iconische gebouwen in Utrecht leidt. Ook sportievelingen in de reisbranche kunnen kiezen uit een parcours van 5 kilometer of 10 kilometer. De inschrijving is nu geopend.

De KLM Urban Trail Utrecht biedt deelnemers een uniek parcours door bijzondere locaties in de Utrechtse binnenstad: “Ook dit jaar combineren we de leukste locaties van voorgaande edities met verrassende nieuwkomers. Zo gaat het parcours door de nieuwe locatie van Bibliotheek Utrecht en de moderne Kinepolis Jaarbeurs bioscoop. Geleidelijk aan zullen we alle locaties en het volledige parcours bekendmaken”, aldus organisator Sigrid van der Toorn.

Hoopvol gestemd
De editie van 2020 kon door COVID-19 geen doorgang vinden, maar voor de editie in 2021 is de organisatie hoopvol gestemd: ''Nu het kabinet een nieuw perspectief heeft aangegeven, rekenen wij erop dat ons evenement in het najaar veilig kan verlopen'', zegt van der Toorn. ''Er komen steeds meer vaccins beschikbaar en ook de testmogelijkheden worden uitgebreid. Dat zijn, afgezien van alle onzekerheden, gunstige factoren bij de bestrijding van COVID-19. Wij volgen de ontwikkelingen nauwgezet en zullen alle noodzakelijke maatregelen nemen om risico's te vermijden.'' Mocht de KLM Urban Trail Utrecht onverhoopt vanwege COVID-19 niet kunnen plaatsvinden op zondag 5 september 2021, dan blijft de inschrijving geldig voor de eerstvolgende editie.

Twee afstanden en startwave keuze
Deelnemers krijgen ook deze editie de mogelijkheid om te kiezen tussen een parcours van ongeveer 5 kilometer of 10 kilometer. Op deze manier kan iedereen genieten van de KLM Urban Trail Utrecht. Beide afstanden hebben dezelfde start- en finishlocatie in het Moreelsepark. Om spreiding te waarborgen kunnen deelnemers vooraf een starttijd kiezen. Na  hun inspanning worden ze beloond met een ontbijt en een unieke medaille.

Inschrijven
Inschrijven kan hier: www.klmurbantrailutrecht.nl.De reeds ingeschreven deelnemers voor de editie in 2020 zijn al in het bezit van een startbewijs, hierdoor zijn er maar een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar.

KLM Urban Trails
Samen met Golazo organiseert KLM dit jaar zeven KLM Urban Trails. Tijdens dit populaire event ontdek je steden via een verkenningsloop door onder andere unieke gebouwen, theaters en stadions. De komende maanden verloot KLM voor elke KLM Urban Trail gratis startnummers via Jij&KLM. Uiteraard worden de trails georganiseerd met in achting neming van de RIVM-richtlijnen. Kijk voor meer informatie op: www.urbantrailseries.nl/

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn