KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 week geleden
08 okt

Online sessie ‘Veilig en vertrouwd vliegen’

Nu de wereld door COVID-19 te maken heeft met ongekende veranderingen, realisereert KLM zich des te meer hoe belangrijk het is om met jou in gesprek te blijven. Als trouwe en gewaardeerde relatie ben jij zeer belangrijk voor KLM en willen zij je graag optimaal informeren en weten welke vragen bij jou en je collega’s leven. Daarom nodigt KLM je graag uit voor de online sessie ‘Veilig en vertrouwd vliegen’ op donderdag 8 oktober om 14.30 uur.
 
Tijdens deze sessie wil KLM je op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen bij KLM, beantwoorden ze jouw (ingestuurde) vragen en informeren ze je over alle getroffen maatregelen. Harm Kreulen, Directeur KLM Nederland, zal je verwelkomen in de sessie en de huidige stand van zaken bij KLM bespreken. Vervolgens komen een aantal experts aan het woord over de laatste updates rondom het KLM netwerk, hygiëne en veiligheid (zowel aan boord als op de luchthaven). Voorafgaand aan de sessie krijg je de mogelijkheid om vragen in te dienen, maar je kunt ook tijdens de sessie vragen stellen die ze in de sessie of naderhand per mail zullen beantwoorden.

Programma
14.15 uur            'Inloop’ online sessie
14.30 uur           • Opening en laatste stand van zaken   
                           • COVID-19 maatregelen op de grond en aan boord
                           • Vraag en antwoord
15.30 uur            Einde online sessie

Graag hoort KLM uiterlijk donderdag 1 oktober of je wilt deelnemen aan deze online sessie.

Meld je hier aan!

Wil je van tevoren een vraag indienen? Dit kan door midddel van dit formulier.
 
KLM kijkt ernaar uit om jou op donderdag 8 oktober om 14.30 uur digitaal te verwelkomen!

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn