KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 maand geleden

Gaat jouw klant weer mee op reis?

Hier kunnen ze prima naar toe!

Wil jouw klant op reis dit najaar, maar weet hij of zij nog niet naar welke bestemming? Om wat inspiratie te bieden, selecteerden we de bestemmingen met een geel reisadvies. Van 24 september tot en met 3 oktober bieden KLM en partners een verlaagd tarief aan naar Curaçao en scherpe tarieven naar Europese bestemmingen. Of jouw klant nu kiest voor een stedentrip of weekje zon; samen zorgen we ervoor dat hij of zij met een gerust gevoel op reis gaat.

De tarieven staan vanaf donderdag 24 september 2020 in jouw GDS. Op 24 september 2020 start tevens een online reclamecampagne om jou als reisadviseur te ondersteunen in de verkoop. Deze bestaat uit o.a. online banners, e-mailmarketing en posts op social media.

Maximale flexibiliteit voor jouw klant
Door COVID-19 verandert de situatie elke dag. Dat vraagt om extra flexibiliteit. Niet alleen van onze klanten, maar vooral van ons. Met ons nieuwe boekingsbeleid bieden we jouw klanten maximale flexibiliteit bij het plannen van hun reis. Wel zo handig als het reisadvies van de geboekte bestemming ineens verandert. Maar ook als jouw klant besluit liever zijn of haar reis nog even uit te stellen. Zo boden we al de optie om de reisdatum of bestemming van de vlucht zonder wijzigingskosten aan te passen. Dit boekingsbeleid hebben we uitgebreid met een extra optie. Vanaf nu kunt u een restitueerbare reisvoucher aanvragen wanneer jouw klant de reis wenst te annuleren. Dit kan kosteloos en ongeacht de reden. Deze voucher kan gebruikt worden om op een later moment een nieuwe vlucht te boeken of om een teruggave aan te vragen. Zo kun je met vertrouwen een reis boeken voor jouw klant.

Heeft jouw klant al een voucher? Dan profiteert hij of zij van tot wel 15% extra waarde als er een nieuwe boeking wordt gemaakt voor 31 oktober 2020 met vertrek tot en met 15 juni 2021. Daarbij ontvang jij een incentive van EUR 10 voor het omzetten van een voucher naar een nieuw ticket.

Bestemmingen, Airlines
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn