KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

10 maanden geleden

KLM’s Holland Herald wint twee internationale Content Marketing Awards

KLM is in de prijzen gevallen tijdens de prestigieuze Content Marketing Awards in Cleveland. Holland Herald, het inflight-magazine van KLM, won twee awards in de categorieën Best Overall Editorial – Print en Hospitality/Travel Publication.

Met een unieke beeldtaal en sterke maandelijks terugkerende rubrieken, zoals het grote interview met een bekende Global Citizen, en originele reportages over bekende en minder bekende bestemmingen, inspireert en informeert KLM’s inflight magazine Holland Herald iedere maand 2.9 miljoen passagiers.

Jury-rapport

De jury van de Content Marketing Awards in Cleveland prees Holland Herald voor de award Best Overall Editorial – Print als volgt: “Van begin tot eind blijft de inhoud van uw blad zo boeiend en het ontwerp zo oogstrelend, dat lezers ieder woord willen absorberen en stil willen staan bij iedere pagina. Laat uw content-marketing-collega’s maar zien hoe het moet. En laat weten hoe jullie het voor elkaar hebben gebokst!”

Over de award Hospitality/Travel Publication zei de jury het volgende: “Alle elementen van redactie en ontwerp worden gebundeld om de communicatie doelen in deze nichemarkt maximaal te dienen. Reizen en horeca bieden fantastische mogelijkheden voor schitterende fotografie en fascinerende verhalen. Jullie grijpen deze mogelijkheden aan met een blad waar je gezellig doorheen kan bladeren maar ook aandachtig in kan lezen, dat bovendien perfect toegespitst is op haar strategische doel en specifieke lezerspubliek.’’

Holland Herald wordt in samenwerking met in-house contentmarketingbureau Hearst Create gemaakt.

 

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn