KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

7 maanden geleden

KLM breidt samenwerking uit

Samen met Air France, Delta en Virgin Atlantic

Air France, KLM, Delta en Virgin Atlantic hebben een nieuwe joint venture gelanceerd met meer keuzemogelijkheden voor reizen tussen Europa, het VK en Noord-Amerika.

Het nieuwe partnerschap biedt klanten naadlozere vluchtschema’s met als gemeenschappelijk doel een soepele en consistente reiservaring te kunnen garanderen, met welke luchtvaartmaatschappij passagiers ook vliegen. Daarnaast profiteren klanten van de flexibiliteit om bij ieder van de vier airlines vluchten te kunnen boeken via hun respectieve apps, websites of via reisbureaus. Klanten kunnen bovendien gebruikmaken van een award-winnende service en profiteren daarbij van topproducten, entertainment, en gratis maaltijden en drankjes in alle reisklassen op trans-Atlantische vluchten.

Deelnemers van het loyaliteitsprogramma kunnen nu Miles sparen en besteden of profiteren van de voordelen van hun deelnemersniveau op vluchten van elk van de vier airlines, of het nu gaat om een trans-Atlantische reis, een korte Europese vlucht of een binnenlandse vlucht in de Verenigde Staten. Daarmee krijgen ze ook meer mogelijkheden om hun volgende niveau sneller te bereiken. Elite-deelnemers van het loyaliteitsprogramma krijgen bovendien voorrang bij het instappen en kunnen op luchthavens uitrusten in meer dan 100 lounges tijdens hun internationale reizen.

Andere belangrijke hoogtepunten zijn:

  • Tot 341 dagelijkse trans-Atlantische vluchten, onder meer op 8 van de 10 drukste routes
  • Aansluitingsmogelijkheden naar 238 steden in Noord-Amerika, 98 Europese steden en 16 steden in het Verenigd Koninkrijk
  • Een selectie van 110 rechtstreekse trans-Atlantische routes
  • De JV vertegenwoordigt ongeveer 23% van de totale trans-Atlantische capaciteit
  • De gezamenlijke jaarlijkse inkomsten van de JV worden geschat op 13 miljard Amerikaanse dollar
  • Air France, KLM, Delta en Virgin Atlantic hebben samen meer dan 180.000 medewerkers in dienst

Het volledige uitgebreide netwerk is bovendien beschikbaar voor Cargo-klanten, waarbij de focus ligt op de hubs van de partners in Amsterdam, Atlanta, Boston, Detroit, Londen Heathrow, Los Angeles, Minneapolis, New York-JFK, Parijs, Seattle en Salt Lake City. Dit leidt tot soepele verbindingen, rechtstreeks of met maximaal één tussenstop, naar elke hoek van Noord-Amerika, Europa en het Verenigd Koninkrijk.

Airlines
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn