KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

3 maanden geleden

KLM kijkt naar grotere Economy Comfort stoel

KLM kijkt serieus naar het brengen van een grotere Economy Comfort stoel. ‘Als onze partners Delta en Air France (foto) het ook hebben, dat is het wel een logische gedachte als het gaat om het dicht bij elkaar brengen van de producten’ aldus topman Pieter Elbers.

KLM hanteert als een van de weinigen een ander model: een ietwat grotere stoel dan in Economy, niet als eigen klasse maar als bij te boeken ancillery (extraatje) voor een relatief gering bedrag. De meeste concurrenten kiezen echter voor een significant ruimere en luxere stoel, als aparte klasse, tegen een ook wel grotere vergoeding dan KLM hanteert, maar nog altijd flink onder het Business Class tarief. Ook Emirates liet onlangs weten dit te brengen in 2020. De tussenklasse is erg populair, in welke vorm dan ook.

‘We kijken natuurlijk voortdurend wat er in de markt gebeurt. Maar als je alleen maar tegenliggers hebt, moet je je afvragen of je op de goede baan rijdt. Dus we gaan kijken. Het feit dat iedereen het doet is voor mij geen uitgangspunt het wel te doen. Maar we moeten natuurlijk wel goed kijken wat er in de markt gebeurt.’

Foto: de premium economy van partner Air France (foto Air France)

Airlines
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn