KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 maanden geleden

KLM stopt met Mauritius in de winter

KLM en Air Mauritius schorten hun joint venture vluchten tussen Mauritius en Nederland op bij de start van het 2019 IATA Winter Seizoen vanaf 27 oktober 2019. Air Mauritius vliegt, gewoon volgens planning, de hele zomer door. Over latere plannen, ofwel winter, ofwel zomer, van Air Mauritius is op dit moment nog niets te zeggen. Maar de vluchten per en in samenwerking met KLM stoppen deze winter waardoor er dan vooralsnog via Parijs gevlogen dient te worden. 

De huidige gezamenlijke vluchten die twee maal per week door Air Mauritius uitgevoerd worden, zullen gedurende het 2019 IATA Zomer Seizoen voortgezet worden tot en met 26 oktober 2019. Passagiers die in het bezit zijn van een ticket voor een vlucht na deze datum zullen omgeboekt worden of komen in aanmerking voor restitutie.

De bestaande samenwerking tussen Air France en Air Mauritius zal geen gevolgen ondervinden van de opschorting van de Amsterdam – Mauritius route, waardoor klanten de optie hebben om via Parijs Charles De Gaulle naar Mauritius te reizen. Beide luchtvaartmaatschappijen zullen ook in het vervolg tot twee vluchten per dag tussen Parijs en Mauritius aanbieden.

Bestemmingen, Airlines, Touroperators
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn