KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

KLM verhoogt waarde voucher met 15 procent

Om het accepteren van vouchers aantrekkelijker te maken, verhoogt KLM de waarde ervan met 15 procent. De verhoging geldt voor alle vouchers, dus op de al uitgegeven vouchers en nog nieuw uit te geven vouchers.

Als de vouchers na een jaar niet gebruikt zijn en worden uitbetaald, dan vervalt de 15 procent extra waarde weer. Dan geeft KLM weer gewoon de originele ticketprijs terug. Tegenover NU.nl laat KLM weten geen plannen te hebben om de ticketprijzen met eenzelfde percentage te verhogen. De maatregel is bedoeld om het voor klanten aantrekkelijker te maken een voucher te accepteren. Als iedereen zijn geld zou terugeisen, dan zou dat KLM meer dan 3 miljard euro kosten.

De Consumentenbond toonde eerder al begrip voor het vouchersysteem, maar vond dat KLM deze dan maar aantrekkelijker moest maken voor klanten. Dat is nu gebeurd. 

Foto: Shutterstock
Airlines
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn