KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 week geleden

KLM voegt nieuwe bestemming toe: Poznań

Vijfde Poolse bestemming van KLM

Vanaf 25 oktober 2020 gaat KLM van start met dagelijkse vluchten naar de Poolse stad Poznań. Het is voor KLM de vijfde bestemming in Polen, na Warschau, Krakau, Gdansk en Wroclaw. De vlucht brengt passagiers in 1 uur en 40 minuten van Schiphol Airport naar Poznań Airport

KLM gaat vliegen met een Embraer 175, met 20 stoelen in Business Class en 68 in Economy Class. Het dagelijkse vluchtschema is als volgt:

  • KL1273 vertrekt om 14.40 uur vanaf Schiphol en landt om 16.20 uur in Poznań
  • KL1274 vertrekt om 16.50 uur vanaf Poznań en landt om 18.35 uur op Schiphol

Poznań Airport
Op Poznań Airport ben je van alle gemakken voorzien. Je vind er onder andere verschillende autoverhuurbedrijven, winkels, ATM's en wisselkantoren (de lokale munteenheid in Polen is de złoty). Vliegen op Poznań Airport betekent comfortabel en snel op je eindbestemming aankomen. Vanaf de luchthaven kun je namelijk binnen 30 minuten in het centrum van de stad zijn om de culturele en historische hoogtepunten van de stad te ontdekken. Meer informatie vind je op de website van Poznań Airport.

Cultureel en historisch Poznań
Met de oudste kathedraal van Polen, het mooiste stadhuis ten noorden van de Alpen en het enige schilderij van Monet in Polen is er in het duizend jaar oude Poznań voor cultuur- en historieliefhebbers veel te zien en te doen. Poznań is de perfecte uitvalsbasis voor avonturen in West-Polen.

Foto: bbsferrari (iStock)
Airlines, Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn