KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 week geleden

KLM voegt Riyad toe als nieuwe bestemming

KLM past vanaf 28 september het vluchtschema aan van vluchten tussen Schiphol en de Golfstaten in het Midden-Oosten. Verder breidt KLM haar netwerk uit met de opening van Riyad in Saoedi-Arabië. Riyad is een geheel nieuwe bestemming voor Schiphol.

Het toevoegen van Riyad als nieuwe bestemming zal het netwerk van KLM in het Midden-Oosten versterken en helpen om het robuust te houden. De opening van Riyad betekent een uitbreiding van het aantal bestemmingen, maar niet van het aantal vluchten naar het Midden-Oosten, omdat Riyad wordt gecombineerd met een bestaande bestemming. Het totale aantal vluchten dat KLM uitvoert vanaf Schiphol is nog lang niet op het niveau van voor de coronacrisis.

Vluchtschema Riyad
Riyad zal 4 keer per week rechtstreeks worden aangevlogen vanuit Amsterdam. Op de terugweg maakt deze vlucht een tussenlanding in Dammam in Saoedi-Arabië, een bestemming die voor de coronacrisis al in het KLM-netwerk was opgenomen. De vluchten zullen worden uitgevoerd met de Airbus A330-200 met 18 stoelen in World Business Class en 246 stoelen in Economy Class.

Muscat gecombineerd met Abu Dhabi
De vluchten naar Muscat zullen al met ingang van 3 augustus een korte tussenstop in Abu Dhabi worden uitgevoerd. Het gaat om drie vluchten per week. De route Amsterdam-Abu Dhabi-Muscat-Abu Dhabi-Amsterdam zal worden uitgevoerd met de Boeing 787-9 met 30 stoelen in World Business Class en 264 stoelen in Economy Class.

Heropening vluchten naar Koeweit-Bahrein
In het kader van het langzaam uitbreiden van het KLM-netwerk zullen ook de vluchten via Koeweit naar Bahrein per 29 september 2020 worden herstart. Het betreft 3 vluchten per week.

Vluchtschema naar Dubai onveranderd
Het vluchtschema naar Dubai wordt niet gewijzigd. Dubai wordt dagelijks aangevlogen met een Boeing 777-200 met 34 stoelen in World Business Class en 286 stoelen in Economy Class.

Zeven bestemmingen in de Golfstaten
KLM biedt per 28 september in totaal 7 bestemmingen aan in de Golfstaten vanaf Schiphol: Dubai en Abu Dhabi (Verenigde Arabische Emiraten), Dammam en Riyad (Saoedi-Arabië), Muscat (Oman), Manama (Bahrein) en Koeweit-Stad (Koeweit).

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn