KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 week geleden

KLM voegt Rovaniemi (Finland) toe aan netwerk

Van zaterdag 3 december 2022 tot en met 25 maart 2023 vliegt KLM rechtstreeks naar de nieuwe bestemming Rovaniemi, in het noorden van Finland. De vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing 737-800 met een capaciteit van maximaal 186 stoelen. Rovaniemi is voor KLM de tweede bestemming in Finland. Met de toevoeging van Rovaniemi aan het netwerk speelt KLM in op de vraag naar avontuurlijke winterreizen naar Lapland.

Over Rovaniemi
De stad Rovaniemi is de hoofdstad van Lapland en tevens de poort naar dit centrum voor wintertoerisme. Rovaniemi is de laatste grote stad als men verder Lapland inreist. Ten noorden ervan bevindt zich uitgestrekte en ruige natuur. Dé plek voor een ritje op de sneeuwscooter of een huskysafari. Maar ook in Rovaniemi is genoeg te doen; er zijn winkels, gezellige cafés en restaurants. En ook de residentie van de Kerstman is te bezoeken, hij woont in het Santa Park.

Vluchtschema
Voor de wekelijkse vlucht zet KLM een Boeing 737-800 in. Dit toestel heeft 30 stoelen in Business Class, een Economy Comfort zone van 6 stoelen en 150 stoelen in Economy Class. De vlucht zal alleen worden uitgevoerd in de winter (van 3 december 2022 tot en met 25 maart 2023).

·         KL1213 vertrekt van Amsterdam-Schiphol om 12:25 uur en arriveert om 16:20 uur op Rovaniemi Airport
·         KL1214 vertrekt van Rovaniemi Airport om 17:10 uur en arriveert om 19:15 uur op Amsterdam-Schiphol

Airlines, Bestemmingen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn