KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Meer flexibiliteit!

Vliegtickets inwisselen voor refundable voucher

Vanaf nu mogen KLM klanten kosteloos en ongeacht de reden een refundable voucher aanvragen voor KLM vliegtickets met een gepland vertrek voor of op 31 maart 2021. Klanten hebben vervolgens de keuze om met deze voucher een nieuw ticket te kopen of een refund aan te vragen.

'We merken dat veel mensen wel willen reizen, maar aarzelen om te boeken door de onzekere tijden en de constant veranderende reisadviezen. Wij begrijpen dit en bieden daarom onze klanten met deze maatregel flexibiliteit. Deze nieuwe maatregel geldt natuurlijk ook voor klanten die al een KLM ticket of reisvoucher in bezit hebben. We verwachten dat deze extra zekerheid en flexibiliteit consumenten het vertrouwen geeft om weer te gaan boeken en vliegen met KLM', aldus Boet Kreiken, Executive Vice President Customer Experience.

In de afgelopen maanden heeft KLM gestaag het netwerk weer opgebouwd om haar klanten in de gelegenheid te stellen familie, vrienden of zakenrelaties te bezoeken, of om op vakantie te gaan. Kijk hier voor een compleet overzicht van KLM bestemmingen. Om ook goed voorbereid op reis te gaan kunnen KLM klanten de specifieke reis- en toegangsvoorwaarden op plaats van bestemming checken.

Veiligheid van de passagier blijft voorop staan
Uiteraard heeft KLM maatregelen getroffen om de vluchten zowel voor passagiers als medewerkers veilig uit te voeren. Zo zijn mondkapjes bij het instappen en tijdens de vlucht verplicht, zijn er extra hygiënemiddelen aan boord en worden de toestellen van KLM extra schoongemaakt. De lucht aan boord wordt voortdurend ververst met behulp van HEPA-filters. Voor meer informatie over de hygiënemaatregelen aan boord, kijk op updates.klm.com of via deze video:

 

 

KLM anticipeert en reageert uiteraard direct op veranderende omstandigheden, zoals wanneer overheden in verschillende landen nieuwe maatregelen treffen.

Groot aantal restitutieverzoeken
Geen enkel annuleringsbeleid voorzag in de schaal van reisbeperkingen die reizigers de afgelopen maanden over de hele wereld zijn opgelegd als gevolg van de COVID-19-crisis. Deze reisbeperkingen hebben ertoe geleid dat KLM grote aantallen vluchten moest annuleren, wat een groot aantal restitutieverzoeken met zich meebrengt. Om deze aantallen te verwerken, hebben we meer tijd nodig dan normaal. We lopen onze achterstand nu snel in. We danken onze klanten hartelijk voor hun begrip en geduld.

Kijk hier voor meer informatie

Airlines
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn