KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Tot €150 zomerkorting op KLM Holidays

Wil jouw klant deze zomer nog op vakantie? Dit is het moment om die pakketreis te boeken! Zo geeft KLM nu €75 korting op alle Europese bestemmingen en maar liefst €150 korting op bestemmingen buiten Europa.

Al meer dan 100 jaar verbindt KLM reizigers met de wereld. KLM's jarenlange ervaring en ruime aanbod van Europese en intercontinentale bestemmingen maken hen een expert op het gebied van stedentrips, zonvakanties en (verre) reizen.

Samen met partner Airtrade introduceert de airline KLM Holidays. Hiermee stel je eenvoudig de ideale pakketreis voor je klant samen. Zo boek je een vlucht, hotel, huurauto en activiteiten voor één scherpe prijs.

Met KLM Holidays reizen je klanten zowel voordelig als duurzaam. KLM compenseert namelijk de verwachte CO2-uitstoot van hun aandeel in de vlucht. Een nieuwe service, maar voor de kwaliteit die je van KLM gewend bent. Zo kan je klant ook in deze tijd met een gerust gevoel op reis.

Kij hier voor meer informatie en de voorwaarden.

Airlines
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn