KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 week geleden

Vlieg mee naar Curaçao

Het echte Curaçao beleven? KLM en the Curaçao Tourist Board bieden jou de kans om van 24 t/m 29 november mee te gaan op Fam trip naar deze parel in het Caribisch gebied. Ben jij een van de gelukkigen?  

Curaçao is een eiland dat alles te bieden heeft. Hagelwitte stranden, een azuurblauwe zee, luxe resorts – je vindt het er in overvloed. Of je nu graag de reuring opzoekt of even lekker tot rust wilt komen; Curaçao stelt niet teleur. Wat lang niet iedereen weet, is dat het eiland ook over prachtige natuurreservaten beschikt. Er valt veel te ontdekken! 

Ga jij mee op Fam trip? 
Wij willen graag dat jij Curaçao ook beter leert kennen. Zodat jij je klant optimaal kunt adviseren over deze heerlijke bestemming in de Cariben. Daarom nodigen we een aantal reisagenten uit om met ons mee te gaan op Fam trip. Je vliegt natuurlijk comfortabel met KLM naar Curaçao, waarna we je in vijf dagen de hotspots van het eiland laten zien. Met een ervaring rijker en veel goede tips op zak keer je weer terug naar huis! 

KLM Curaçao Marathon 
Tijdens ons verblijf wordt niet geheel toevallig de KLM Curaçao Marathon georganiseerd. Een prachtige route voert je op unieke wijze langs een aantal hotspots van het eiland. Je kan deelnemen aan de 5km als je dat wilt, maar je collega’s langs de kant aanmoedigen mag natuurlijk ook! 

Zo maak je kans op deze unieke trip 
Hoe gaat het in z’n werk? Heel eenvoudig: verkoop vanaf 14 september een KLM Holidays pakketreis. Meld je daarna aan voor de Fam trip via Jij&KLM, en wie weet ben jij een van de reisagenten die binnenkort met ons de mooiste plekjes van het eiland bezoekt! Dus wees er snel bij om jouw ticket veilig te stellen! 

Na 30 oktober ontvang je bericht. Tot die tijd, houd alvast je agenda vrij tussen 24 en 29 november 2021!

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn