KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines, Zakenreizen
Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

2 weken geleden

Vlieg mee naar Curaçao!

Het echte Curaçao beleven? KLM biedt je de kans om van woensdag 23 november t/m maandag 28 november mee te gaan op studiereis naar deze parel in het Caribisch gebied. We lopen ook samen de 10 kilometer tijdens de Curaçao Marathon. Ben jij een van de gelukkigen?

Curaçao is een eiland dat alles te bieden heeft. Hagelwitte stranden, een azuurblauwe zee, luxe resorts – je vindt het er in overvloed. Of je nu graag de reuring opzoekt of even lekker tot rust wilt komen, op Curaçao vind je het allemaal. Wat lang niet iedereen weet, is dat het eiland ook over prachtige natuurreservaten beschikt. Daarnaast is er veel aandacht voor duurzaamheid. Er valt veel te ontdekken!
 
Ga jij mee op studiereis?
Wij willen graag dat jij Curaçao ook beter leert kennen, zodat jij je klant optimaal kunt adviseren over deze heerlijke bestemming in de Cariben. Daarom nodigen we een aantal reisagenten uit om met ons mee te gaan op studiereis. We bezoeken natuurlijk het kleurrijke Willemstad, we doen site inspections en we nemen je mee langs projecten die bijdragen aan duurzaam toerisme op Curaçao.
 
Zoals gezegd, lopen we als groep ook de 10 kilometer tijdens de Curaçao Marathon. Rennend of wandelend, dat maakt niet uit.
 
Je vliegt natuurlijk comfortabel met KLM naar Curaçao, waarna we je in vijf dagen de hotspots van het eiland laten zien. Goed om te weten: je deelt een kamer met een reisgenoot. Een ervaring rijker en met veel goede tips op zak keer je weer terug naar huis!
 
Zo maak je kans op deze unieke trip naar Curaçao
Is Curaçao een bestemming waar jij je klant blij mee maakt (of blij mee gaat maken)? Dan maak je kans op deelname aan deze studiereis. Meld je aan door een e-mail te sturen naar jijenklm@klm.com en omschrijf waarom jij mee wil rennen op Curaçao. Misschien ben jij dan straks een van de gelukkigen die met ons meegaat op de eilandtrip!

Aanmelden kan tot en met 26 augustus 2022.

Delen:
Facebook
Twitter
LinkedIn