Airlines

KLM

Om je als reisagent nog beter van dienst te zijn, vind je op de Ecademy van KLM de leukste nieuwtjes, praktische informatie en het antwoord op al jouw vragen. Ga de uitdaging aan en doe mee aan JIJ&KLM Weet&Win!, waarbij je elke maand kans maakt op vliegtickets en andere leuke prijzen. Start je werkdag hier!

Airlines
Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn
afbeelding van TravEcademy

TravEcademy

1 week geleden

Vlieg jij straks naar Curaçao?

De nieuwe ronde Weet&Win! XL is begonnen! Met een XL hoofdprijs: een geheel verzorgde reis voor twee personen naar Curaçao. Inclusief paradijselijk overnachten in het Marriott Renaissance Curaçao Resort!

Eiland vol avontuur en verrassingen: op Curaçao zal je je geen seconde vervelen! Ga op ontdekking door het Nederlandse verleden, bewonder de wilde orchideeën en cactussen in het Nationaal Christoffelpark en verken de grotten van Hato waar je grottekeningen vindt van Arawak-indianen die meer dan 1.500 jaar oud zijn.
 
Viersterren genieten
Of geniet schaamteloos lui op een van de 37 heerlijke stranden die Curaçao rijk is (tip: het spectaculaire Cas Abou). En kom pas ’s avonds in beweging op de dansvloer van een van de Caribisch swingende beachclubs. Daarna rol je in je heerlijk luxe bed in het kleurrijke viersterrenhotel Renaissance Curaçao Resort in het hart van Willemstad. De volgende ochtend kun je daar dan rustig bijkomen aan de infinity poolmet uitzicht op zee.
 
Nóg meer prijzen
En er is nog veel meer te winnen bij deze Weet&Win! XL-ronde. Van parfum, sieraden en een prachtige sjaal tot onze eigen KLM Bluey loopauto en Dopper. En niet één, niet twee, maar liefst drie keer twee tickets naar een Europese bestemming naar keuze.

Speel mee met de XL-ronde!

Delen via:
Facebook
Twitter
LinkedIn
© TravEcademy is onderdeel van TRAVel Media